Lucernou zněly kytarové akordy, hlasy hostů ze zpěváckých řad a diváci nebyli jediní, kteří si ten večer pořádně užili. 

"Já jsem se tam úplně vznášel, byl tak lehkej, že jsem skoro vylítnul na balkon," uvedl pro Showtime frontman Olympicu Petr Janda."Mně se to tam hrozně líbilo dneska, ti lidi se na mě všichni smáli, všichni mi dávali najevo, že se jim to líbí, že je to baví prostě.“

A ačkoliv zpěvák strávil na pódiu opravdu dlouhou dobu, tak prý nebyl unavený a jeden koncert by ještě zvládnul!

"Dneska se mi výjimečně dobře zpívalo, ale fakt výjimečně. To je psychika. Dneska to je koncert, co je důležité, a tím pádem si ty hlasivky řeknou.“

Mezi mnohými hosty, jako byl Marek Ztracený, Lída Finková a další, byla i dcera Petra Jandy, Marta. Se svým tátou si frontmanka kapely Die Happy zazpívala písničku Jako zamlada. A velmi se u toho dojala.

"Jsem na něho strašně pyšná, v půlce koncertu jsem i brečela. Při stejskání,  při tom, co jsme spolu všichni prožili. Na bráchu, na mámu a tak. A ke konci jsem si říkala…to je můj táta. To je můj táta. To je můj táta, který mi zpíval,  který mě houpal, kterej mně fandí. To je můj táta,“ dojímala se Marta.

Ačkoliv je jasné, že by kapela jako Olympic dokázala vyprodat i O2 Arénu, tak menší pódium v Lucerně si vybrali ze symbolických důvodů. Zahráli prý na něm už přes 200 koncertů!