Budoucí maminka pracovala do poslední chvíle, jak ostatně avizovala po ohlášení šťastné novinky. Nastal ale čas, kdy už bude Eva jen relaxovat a připravovat se na novou roli.

Nejvyšší čas

„Je na čase se rozloučit, nerada bych porodila v přímém přenosu,“ směje se Eva, která už brzy přivede na svět chlapečka.

„Už je nejvyšší čas se začít chystat na novou roli. Od moderátorského pultíku se mi bude na dočasnou dobu odcházet s těžkým srdcem, přece jen hlásit Hlavní zprávy - to je práce, která mě naplňuje a dobíjí mi baterky, což teď budu potřebovat víc než kdy jindy,“ přiznává moderátorka s tím, že by se ale do práce vrátila hned, jak to půjde.

„Nyní je těžké určit přesné datum, hlavně aby vše dobře dopadlo,“ přeje si mladá paní Hecko. Poslední společné vystoupení Evy s Romanem v Hlavních zprávách můžete sledovat zítra od 18:55 na CNN Prima News a Primě.

Tři adeptky na horké křeslo

Televize Prima tak stojí před zásadním rozhodnutím: Kdo nahradí krásnou blondýnku a nejlépe se bude doplňovat v Hlavních zprávách s olympijským šampionem v atletickém desetiboji, s nímž se Eva čtyři roky bezvadně doplňovala? „Pro Romana máme atraktivní řešení. Už ho zná. A brzy ho řekneme i našim divákům,“ prozrazuje šéfredaktor CNN Prima News Pavel Štrunc (41).

Markéta Fialová (51)

Ostřílená stálice

Zkušená zprávařka, která prošla jak ČT (Fakta), tak Novu, kde moderovala i Televizní noviny. Od září 2019 je ale stálicí zpravodajství televize Prima. Po blonďaté sexbombě by po Šebrleho boku byla příjemnou změnou. Šance podle Blesku: 35 %

Gabriela Soukalová (33)

Oblíbená sporťačka

Bývalá biatlonová královna svou televizní kariéru spojila zatím jen se společenským pořadem ShowTime, ze kterého si jen odskočila krátce na mateřskou. Vsadí Prima na lesk medailí dvou obdivovaných šampionů? Šance podle Blesku: 15 %

Video
Video se připravuje ...

Eva Hecko Perkausová pro časopis Maminka: Nejsem ten typ, co dává moudra ohledně dětí. Videohub

Soňa Porupková (32)

Sympatická blondýnka

Vizuálně by se k Romanovi nejvíce hodila nejmladší z potenciálních uchazeček. Sympatická blondýnka má za sebou angažmá v ČT a na CNN Prima News rozjížděla s Liborem Boučkem (41) pořad Nový den. Šance podle Blesku: 50 %

Fotogalerie
31 fotografií