Slovák, který se u nás proslavil především zápornou rolí Michala Renera v seriálové Ordinaci, se na instagramu rozepsal o zážitku, co mu do jisté míry změnil život. „Půl druhé ráno, v autě na cestě z koncertu se najednou uprostřed cesty objeví tento malý černý, zalepený, špinavoučký tvor,“ popsal malého pejska, který je vidět na fotce spolu s ním, i když už v lepším stavu.

„Zastavili jsme, abych ho dal mimo cestu, ale on se hned převalí na zádíčka a čeká, že budu drbat bříško. Nevím, jak moc se toulal, kolik blešek měl v kožichu a proč mu chybělo několik zoubků, ale věděli jsme, že ho tam přece nenecháme, další šofér si ho na cestě nemusí všimnout a možná má i čip. Neměl. Už má,“ popsal, jak mu němá tvář rychle přirostla k srdci.

Nejenže pejska zachránil, ale navíc si ho vzal i domů a přijal do rodiny. „I když má ještě víc jmén - Turner, Popík, či Pes. Je už náš. A je velmi velmi vděčný. Jen se podívejte na ta očka,“ rozpýval se Bača, co si zahrál také ve fimu Amnestie, kde ztvárňoval vězně.

Mohlo by se zdát, že má monopol na bídáky, ale není to tak docela pravda. Alespoň na Slovensku už ho obsazují i do kladných úloh, dokonce mu svěřili roli v slovenské verzi Komisaře Rexe. Zřejmě poznali, že je milovníkem zvířat. 

Na place mu tak dělá společnost německý ovčák a ve skutečném životě to doposud byla černobílá fenečka Nikinka. Tu též Bača zachránil z ulice. Teď přibyl další čtyřnohý člen rodiny. „A už jsou dva. Ve dvou se to prej líp táhne,“ dodal charismatický fešák.

Jeho příspěvek o pejskovi očividně zaujal i jeho někdejší kolegyni z Ordinace, Annu Julii Slováčkovou (27), která mu dala srdíčko v komentáři. Ačkoliv to byla právě její postava, kterou Rener v podáni Bači v rámci děje znásilnil, oba dobře ví, že to byla jen práce. V soukromém životě si rozumí a jak je vidět, spojuje je i láska ke zvířatům. 

Video
Video se připravuje ...

Slovenský fešák Juraj Bača: Pobyt v nejdrsnějším vězení nebyl ráj! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií