Proměna Charlotte Štikové je až neuvěřitelná, zbavila se nadbytečných kil. „Mám už dole 40 kilo a hubnu dál. Mám to štěstí, že mi prsa zůstala, ale na břiše se mi nestáhla kůže, takže si ji nechám odstranit,“ svěřila před časem Blesku a podle aktuálních snímků na sobě stále pracuje.

Na sociální síti se totiž tu a tam pochlubí fotografiemi, na kterých je skoro až k nepoznání, a z komentářů, které se pod jejími fotkami objevují, je jasné, že její sledující jsou nadšeni. Fanoušci její postavu zhodnotili jako luxusní, a dokonce se objevil i názor, že vypadá jako Olga Schoberová, která patřila svého času k nejkrásnějším českým herečkám.

Komu ale Charlottino hubnutí leží v žaludku, je její matka Monika, která v současné době nosí příjmení Binias, protože po rozvodu s Michalem Štikou našla poměrně rychle štěstí po boku mladého hokejisty, kvůli kterému se dokonce odstěhovala do Německa.

A byla to právě vlastní matka, kdo blonďatou dračici osočil z toho, že si nechala chirurgicky zmenšit žaludek.  „Přijde mi totálně nefér tvrdit, že držím dietu a cvičím, a pravda je taková, že mám podvázaný žaludek. Pak si dávám pravidelně fotky postavy někoho jiného na sítě,“ tvrdila před časem Monika, ale ze současných snímků už je jasné, že Charlotte se cizím tělem nechlubí.

Video
Video se připravuje ...

Charlotta a Ifko ze Štik: Drsný rozchod! Kdo koho už nebaví? FTV Prima

Fotogalerie
52 fotografií