Přátelství trvá už od dob, kdy Zapletal šéfoval soutěži Miss ČR a nejznámější plastický chirurg Měšťák zasedal v porotě. „Honza je hrozně pracovitej, a kdyby nebylo operace kyčle, tak bychom knihu nenapsali. Takhle jsem toho využil, když měl klidnější režim,“ prozradil Miloš o vzniku knihy.

„Nebyla to operace kyčle, ale kolena,“ opravil Měšťák kamaráda, který pro změnu podstoupil operaci ucha. „Špatně jsem už slyšel, zákrok nebyl složitý a nemůžu si to vynachválit,“ dodal Zapletal, že stáří už na něho doléhá.

Kuchařová vše popírá

Na křtu nechyběla ani Taťána Kuchařová (34), která má s oběma autory silné vazby. Modelka v roce 2006 vyhrála Zapletalovu Miss ČR a zatím jako jediná Češka bodovala v témže roce na Miss World. I když Taťána popírá, že by prodělala nějaké omlazující či zkrášlující zákroky, její tvář hovoří jinak. A komu jinému se svěřit pod ruce než odborníkovi na slovo vzatému, kterým Měšťák bezesporu je. 

Video
Video se připravuje ...

Dietlová o smrti syna: Vyplakala jsem si oči, pomohla plastika! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“If I Can't Dance It's Not My Revolution” (by Quantum Jazz))

Dietlová neslavila?

Magdalena Dietlová v pondělí oslavila neuvěřitelné 78. narozeniny. A i přesto, že se vše točilo okolo nové knihy, dostala vdova po scenáristovi seriálu Nemocnice na kraji města Jaroslavu Dietlovi (†56) nádherný pugét. „Jsem dojatá, ale slavit v mém věku?“ vtipkovala novinářka, která před časem přiznala, že má vztah s jazzovým hudebníkem Miroslavem Vitoušem (75), ten ale na křtu chyběl.

Fotogalerie
39 fotografií