Jen pár metrů od svého domu na Vinohradech Dáda Patrasová v květnu nabourala do betonového mantinelu. Když se pak odmítla podrobit dechové i krevní zkoušce, dopustila se přestupku. Za ten jí hrozil zákaz řízení na 2 roky, 7 trestných bodů a také pokuta ve výši až 50 tisíc korun.

Jenže podle Televize Nova nyní policie přestupek přehodnotila a začala případ vyšetřovat jako trestný čin. „Pražští policisté okolnosti této dopravní nehody vyšetřují, nicméně právo na poskytování informací si v této věci vyhradilo Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 10,“ řekl TV Nova policejní mluvčí Jan Daněk.

A to už je pro Dádu mnohem závažnější strašák. Za ohrožení pod vlivem návykových látek jí totiž hrozí až tříleté vězení. Zpěvačku tak nyní zřejmě čeká soud.

Patrasová však veškerou vinu odmítá. „Auto je doteď v servisu, v motoru byla poškozená nějaká součástka. Bylo to neovladatelné,“ tvrdí nyní. Po nehodě ovšem tvrdila, že jí během řízení spadly sluneční brýle, pro které se ohnula a nabourala.

Jenže šlo jen těžko uvěřit. Jen chvíli po bouračce totiž fotografové zachytili Dádu, jak se potácí ulicemi z jedné strany na druhou, málem ji srazil autobus a nakonec se svalila na zem, kde několik minut zůstala sedět na chodníku.

Nehoda se stala 23. května. Herečka jen pár metrů od svého domu nezvládla řízení a narazila do betonového zátarasu.  Naštěstí se jí nic nestalo, ale auto sešrotovala z celé přední části.   

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu. aktu.cz

Fotogalerie
56 fotografií