Snoubenci si pro svůj velký den vybrali romantické místo - Trojanův mlýn v Suchdole. I když svatbu tajili, stejně se našli „kamarádi“, kteří o jejich velkém dnu leccos prozradili. Jako třeba to, že svatební taneček by měl být okolo 17. hodiny.

Za manžele je oddávající prohlásil v magický čas 13:31, pak začalo pršet. Zřejmě štěstí. Hostům, kterých bylo okolo stovky, to nevadilo, protože personál okamžitě vytáhl deštníky a mohlo se novomanželům gratulovat.

Ženich byl v obleku tmavě fialové barvy a nevěsta v bílém, s čelenkou ve vlasech a závojem připnutém vzadu na hlavě.

Na svatbě nechyběla Pavláskova exmanželka Iva Pazderková, která přišla v doprovodu kolegy ze stand-up comedy Na stojáka Karlem Hynkem. Mezi hosty byla i herečka Marie Doležalová s přítelem, tanečníkem Markem Zelinkou, a dětmi, anebo herec Tomáš Matonoha, herečka Alena Doláková a Radek Banga s manželkou.

Lukáš půvabnou Denisu o ruku požádal před dvěma roky. „Svatbu oddálila korona. Ta všechno zastavila, teď se to musí postupně rozjet, aby se ta svatba začala zase plánovat. Čekám, až se to všechno ustálí,“ řekl v pořadu 7 pádů Honzy Dědka Pavlásek.

„Moje první svatba byla trošku z legrace s Ivou Pazderkovou, tajili jsme to, protože jsme se za to trošku styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka, krátce jsme spolu chodili, byli jsme v takovém rozjásaném období. Oba jsme věděli, že to je jenom, abychom si udělali srandu. Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti byli pak strašně naštvaní. Jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. To byla taková svatba na zkoušku. Moje přítelkyně to ví, znají se s Ivou, kamarádí spolu,“ přiznal před časem komik.

Video
Video se připravuje ...

Komik Lukáš Pavlásek se v létě podruhé ožení! Jaké má další plány? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
81 fotografií