Sympatická plavovláska Martina Pártlová, co vystupuje například se skupinou Čechomor, se stala maminkou-prvorodičkou až po čtyřicítce. Dlouho jí trvalo najít toho pravého... než se dala dohromady se zpěvákem a kytaristou Josefem Vařekou (29) z kapely Koblížci - a i přes čtrnáctiletý věkový rozdíl jim to skvěle klape. „Z pankáče, kterýho sem kdysi potkala, je ten nejlepší táta na světě a já sem si nemohla vybrat lepšího kluka,“ libuje si Martina.

To, že se opravdu ideálně doplňují (a nemají si vzájemně co vyčítat), je jasné z posledního Martinina příspěvku na sociální síti. V tom totiž zmiňuje, že málem zapomněla na výročí se svým partnerem. A nejenom ona... „Takhle, nic jsem nikomu nekoupila, ani večeři neuvařila, a kluk vo tom podle mě ani neví… No, nebudu kvůli tomu dělat dusno, Josefe… máš štěstí, že mi to taky vypadlo,“ vtipkovala maminka malé Stelly (1).

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová pro časopis Maminka - Nejsem režimová máma Videohub

Její upřímné vyznání dojalo nejenom celou řadu jejích fanoušků, ale i kolegů a kolegyň z umělecké branže - například herečky Terezu Brodskou (54), Mahulenu Bočanovou (55), Dagmar Havlovou (69) a Michaelu Ochotskou (37), modelky Ivetu Lutovskou (39) či Andreu Bezděkovou (28), anebo třeba zpěvačky Martu Jandovou (48), Moniku Absolonovou (45) a Olgu Lounovou (41), která je mimochodem také ve svém věku teď poprvé těhotná.

Fotogalerie
57 fotografií