Babišova jmenovkyně Martina Babišová zamířila společně s vyšetřovatelem Tomášem Kozákem z Devadesátek do Francie, kde předvádí, že mají smysl pro humor. Martina se například válí jak vyvržený vorvaň v trávě s »duchaplným výrazem«. „Francáž,“ napsala herečka jednoduše ke společným fotkám a doplnila o symbol srdce.

Páreček se skvěle doplňuje a nezapomněli ani na snímek s katedrálou Notre- Dame v pozadí ve stylu Emmy Smetanové (34), jež se stejným výrazem pózovala v 2019 s tehdy hořící katedrálou, a schytala za tento snímek pořádnou kritiku. Mladé herce tak spojuje nejen společná profese… V jejich podání se tak máme ještě na co těšit.

Martina Babišová není úplně šťastná za příjmení, které ji pojí s bývalým premiérem Andrejem Babišem. Je tady mezi nimi nějaký příbuzenský vztah? „Ne, nehledejte podobu. Nevypadám ani jako koblížek nebo vodňanské kuřátko a doufám, že mu ani nejsem moc podobná. A babička si zrovna nechává zpracovat rodokmen, ale nepřišla na to, že by tam pan premiér spadal,“ prozradila už kdysi zrzavá herečka. 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Devadesátek Kryštof Bartoš: Má holku, ale bydlí s ex! 

Fotogalerie
32 fotografií