Tatínkem novorozeného miminka je podnikatel Tomáš Hřebík (42), se kterým Jitka ani ne rok randí. Jitka si přála, aby byl po celou dobu u porodu, a to se jí vyplnilo.

I když pohlaví děťátka věděli, tak pro veřejnost ho utajili až do jeho narození dne 10. 10. 2022. Modelka k tomu na Instagram napsala: "Jsi statečný, Tadeášku, protože to byla s tvými 3970 g makačka nejen pro maminku, ale i pro Tebe," napsala Jitka a dodala: "Cítím obrovskou pokoru a vděk vůči všem lékařům a sestřičkám."

S pražským radním je Jitka Boho necelý rok, ale dle svých slov cítila, že brzy přijde do jiného stavu. A to se povedlo. Konec těhotenství neměla moc klidný, protože se s dcerkou stěhovaly k příteli do Prahy. Je to už po jedenácté, co se modelka stěhovala, a doufá, že naposledy. 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o druhém těhotenství: Je to náročnější! Budí mě bolesti zad! Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Rosálka tam v září půjde do první třídy. Bude to pro nás všechny velká změna a obrovská zkouška, protože budeme poprvé bydlet společně a do toho přijde nový člen rodiny. Já se ze všech sil vynasnažím, aby to bylo fajn a byli všichni spokojení,“ řekla prozeny.cz kráska.

Do svatby se zatím nehrne, přeci jenom jí první manželství s muzikantem Lukášem Boho (37) nevyšlo.

Fotogalerie
38 fotografií