Takzvaná „mamma Štiková“, co se nepříliš kladně proslavila svou účastí v reality show Štiky a v pořadu Tchyně, kde si ji celý národ zapamatoval jako hádavou a uječenou hlavu rodiny, se od přesunu do Německa za svým přítelem docela změnila. V Česku údajně nechala dluhy, bývalého manžela i dcery, s nimiž si nemůže přijít na jméno, a vztah s mladým hokejistou, co byl ve stejném věku jako její mladší dcera Charlotte (25), jako kdyby jí do žil vlil novou energii.

Moničiny sociální sítě se proměnily na přehlídku dokonalého vztahu plného romantických selfíček. A to zprvu jejich lásce nikdo moc nevěřil... Když na podzim 2018 Monika, tehdy ještě Štiková, mrskla ploutví a odplula kamsi k Hannoveru za hokejistou Petrem Biniasem, který tam hrál čtvrtou německou ligu, její dcery to pobavilo. „Udělala dobře, že se odstěhovala! Tady už nemá dobrou pověst, kdežto tam ji nikdo nezná,“ okomentovala tehdy její rozhodnutí Charlotte.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Vztah, kterému nikdo zpočátku nedával dlouhou životnost, však přetrval. Pouhý rok od seznámení pak došlo na zásnuby - a v sobotu 18. července 2020 ve 12:30 hodin nastal jejich den D. Tehdy si řekli své „ano“ na Staroměstské radnici v Praze. Zatímco ženich na sebe oblékl světle modrý oblek, nevěsta, co se vdávala již podruhé, zvolila nepřehlédnutelné bílé princeznovské šaty, které si můžete připomenout v naší galerii. A na veselku kromě svých rodičů nepozvala žádného jiného rodinného příslušníka. Se všemi byla (a stále je...) na kordy.

„Krásné výročí od SVATBY... již dva roky... Miluju tě čím dál víc, LÁSKO,“ napsala v den, kdy uplynuly přesně dvě léta od jejich svatby, na sociální síť stále zamilovaná Monika. Dojemné vyznání doplnila fotkou, na níž pózuje po boku svého muže, a oba se tváří nadmíru spokojeně. Jediné co si tenhle pár ještě nesplnil, je společné dítko. A Monika by se ani vzdor svému věku miminku nebránila. „Co se přestat divit, v kolika žena rodí, když muži plodí i v 80? Doba se mění,“ napsala ostatně již před časem na instagram. Tak uvidíme.
Fotogalerie
64 fotografií