V Ulici přitom hraje skoro od samého začátk. „Ani ta moje kamarádka Nyklová – Jarka Obermaierová – nezvedla telefon,“ stěžovala si herečka, která vstoupila do povědomí diváků také jako představitelka starostlivých maminek ve snímcích Už zase skáču přes kaluže, Návrat idiota, František je děvkař anebo v seriálu Létající Čestmír.

Sama ale děti neměla. „Takže mi vlastně ani neměl kdo přát, když jsem bezdětná a můj celoživotní druh zemřel. Jsem už stará a nikoho nezajímám,“ poznamenala Zdena. Na mysli měla kameramana a dokumentaristu Jiřího Průchu.

O to víc byla potěšena, že si Aha! na její půlkulatiny vzpomnělo. „Děkuji vám, je to od vás moc milé,“ pronesla a potom si postěžovala: „Jsem ubožák. Není mi pořád dobře. Všechno hapruje, nejenom srdíčko. Chodit už téměř nemohu, takže polehávám, ani nečtu a nekoukám na televizi.“

Za to, že už nic nedělá a ani dělat nechce, se prý ale vůbec nestydí, protože se v životě napracovala dost. „Já ale už také na nic nemám síly, natožpak ještě něco točit... Budu ráda, když doklepu tu Ulici!“ rozloučila se Hadrbolcová.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová: Zbavila se majetku za miliony! David Turek

Fotogalerie
23 fotografií