Představitelka Týny ze Slunečné či Viky (a Lady X) ze ZOO je ženou mnoha tváří, která dokáže překvapit! Eva Burešová se vždy pyšnila kudrnatou hřívou - přestože jí v maskérnách vizážistky vlny vždy rovnaly, v civilu se jimi pyšnila. „Jak já ty svý kudrnatý vlasy neměla ráda, když jsem byla menší. Nic se s nimi totiž nedalo dělat! Neměli jsme žehličku ani žádný čupr přípravky. Teď? Mamma Mia! Díky Bohu za ně! A že si s nimi mohu dělat, co chci,“ pochvalovala si ještě nedávno na sociální síti.

Oblíbená herečka a zároveň také zpěvačka oceněná bronzovým Slavíkem ale v těhotenství zjistila překvapivou věc: „Vlasy se mi v těhotenství začaly rovnat samy. Žehličkám i kulmám se teď nějakou chvíli budu vyhejbat obloukem. Uvidíme, jak budou moje vlasy vypadat po porodu. S Natou mi nevypadaly a mojí mamce taky nikdy po žádném porodu, tak snad to bude genetické...“ přála by si Burešová, co nosí pod srdcem společného potomka s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (35).

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Na snímku, na němž se pochlubila novým účesem, tedy zkrácenými vlasy, které byly po natáčení pořádně zničené, byla k nepoznání. Možná i díky ofince, co jí padala do očí. „Je střižená tak, aby se dala česat na takzvanou 'záclonku'. A ano, vidím přes ni. Jsem z emo generace, jsme zvyklí,“ vtipkovala Burešová. Kromě nového účesu ale na instagramu zaujala něčím docela jiným - neobvykle plnými rty. Nejeden z jejích 482 tisíc followerů začal spekulovat nad tím, zda si nenechala ústa, jak se říká, „přifouknout“.

Burešová, která na počátku července vydala svůj nový singl a spolu s ním také povedený fantasy videoklip, však spekulace o botoxu rázně odmítla. „Rty napíchané nemám. Jen se mi vždy líbily plné rty, a tak jsem si nakoupila tužky a rtěnky, kterými si rty takto opticky zvětším,“ vysvětlila „kouzlo“, jímž si pomáhá ke rtům mnohem smyslnějším, než jaké dostala do vínku. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda byste se také nechali zmást, anebo byste tento trik na rozdíl od mnoha jiných prohlédli...

Fotogalerie
118 fotografií