V současných dnech je zpěvačka Monika Bagárová na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde má s sebou i svoji dceru Rumii. V neděli totiž vystoupila a zazpívala na varské přehlídce návrhářky Zuzany Lešák Černé. A ještě týž den večer na instagramu přiznala, že je opět sama.

„Chtěla bych Vám oznámit, že spolu s Machem nežijeme. Dali jsme tomu šanci jako rodiče, bohužel nám společný život už nedělá radost,“ napsala do stories zpěvačka. „Jsme lidi, máme city, věříme, doufáme, děláme chyby...“ 

Není proto překvapením, že se z Muradova domu u Prahy bude brzy stěhovat do Brna, kde si v současné době už nějaký čas buduje vlastní, luxusní domov. „S Ruminkou se stěhujeme do nového domečku, znamená to pro nás nový začátek spolu s moji rodinou,“ vysvětlila Monika, jejíž rodiče a další členové rodiny bydlí právě v Brně a jsou jí po celou dobu obrovskou oporou.

„Nedávám si žádnou pauzu, jsem tu s Vámi, žiju dál naplno! Každý den vedle malé, která je pro mě vším,“ dodala Monika v upomínce na to, že po prvním rozchodu se na sociálních sítích na nějaký čas odmlčela. Tentokrát už je ale s definitivní situací nejspíš smířená a těší se s Ruminkou na novou etapu života.

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
39 fotografií