Aneta Stolzová s Gottovými pracovala od roku 2015 a sama si dělala legraci, že o ní Mistr vtipně mluvil jako o tiskové »mlčící«. V posledních letech zpěvákova života mu zkrátka sloužila jako ochranný štít, přece jen zdravotně už na tom tehdy nebyl nejlépe.

„Jako tisková mluvčí Karla Gotta jsem měla možnost získat velké zkušenosti, potkat se s řadou zajímavých lidí a prožít několik fantastických let, které mě po všech stránkách obohatily. A hlavně, pracovala jsem po boku člověka, kterého si dodnes velice vážím a vzhlížím k němu,“ uvedla Stolzová Super.cz a zavzpomínala tak na spolupráci, která jí dost změnila život. 

Nabídka na práci na Bertramce ostatně přišla v osudnou chvíli - Stolzové tehdy zemřela dcerka (†8). Práce jí tak pomohla částečně překonat bolest, i když zapomenout nelze. Také po smrti Karla zůstala Aneta na svém místě, a to i když se jí jen pár dní po Mistrově skonu narodila dcerka, která dostala jména Amálie Karla, právě na počest Gotta.

Teď ale PR manažerka na prestižním postu končí, jak sama přiznala. „Po jeho úmrtí jsem se ještě částečně podílela na některých projektech spojených s odkazem této výjimečné osobnosti. Současně již před necelými dvěma lety jsem přijala nabídku společnosti Albatros Media, kde vedu PR oddělení. Dnes, po úspěšné realizaci projektů, není pozice tiskové mluvčí v agentuře Karel Gott Agency dále nutná, a tak se mohu věnovat svým dalším pracovním aktivitám,“ vysvětlovala důvod pro tuto profesní změnu.

Podle jejich slov proběhl odchod v nejlepším a rozhodně za ním nebyly žádné spory. Ivaně Gottové bych chtěla i takto poděkovat za obrovskou příležitost, kterou jsem díky ní dostala, a měla tak možnost prožít období, které je nezapomenutelné. Ráda bych ještě dodala, že s Ivankou nás pojí letité přátelství a ukončení profesní spolupráce na ně nemá rozhodně žádný vliv,“ dodala ještě Aneta pro Super.cz, aby nikoho nenechala na pochybách.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
99 fotografií