„Nejdžív žuby ty a pak až já…“ imitovala Olga Menzelová na sociálních sítích svého nejmladšího syna. „Dnešní ranní přemlouvání u zubaře. Albert je paličák! A dopadlo to tak, že ho paní doktorka Markétka Řežábková vyšetřila na chodbě u hraček… To by býval můj sen, když jsem byla malá,“ svěřila se filmová producentka a bývalá novinářka v jedné osobě.

Menzelová přiznala, že svým dětem dnešní citlivou péči tak trochu závidí. Její vlastní vzpomínky z dětství na návštěvy u zubaře jsou prý hrůzné. „My jsme chodili na základce povinně celá třída. A když jsem slyšela, jak spolužáci přede mnou v ordinaci řvou, už mě tam nikdo nedostal,“ prozradila vdova po Jiřím Menzelovi (†82).

Menzelová to jako malá řešila po svém. „Zdrhla jsem na záchod a tam se zamkla. Šla za mnou sestra, bušila na dveře, ale bylo to marný. Bože, jak jsem šťastná, že jsou tyhle roky už za mnou,“ ulevila si!

Tři intelektuálové

Kromě Alberta, kterého má s předním českým egyptologem Miroslavem Bártou (52), má Menzelová i Evičku, jejímž biologickým tatínkem je Jiří Menzel, a Aničku, kterou počala s kameramanem a vysokoškolským profesorem Jaroslavem Brabcem (68).

VIDEO: Olga Menzelová: Bojím se, že mě Jirka bude chodit strašit a praští mě přes ruce!

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová: Bojím se, že mě Jirka bude chodit strašit a praští mě přes ruce! Luboš Procházka

Fotogalerie
91 fotografií