Hvězda snímků Smečka či Můj příběh, která se mihla po boku hollywoodského krasavce Daniela Craiga (54) v bondovce Casino Royale, si už víc než rok užívá ve svém novém domově, který doladila do posledního detailu. Budovat ho začala nedlouho poté, co se rozvedla se svým druhým manželem, filmovým producentem Jiřím Kounickým (42), a prodali dům, ve kterém společně žili.

Vlastina Svátková si svůj vlastní vysněný dům pohádkově vybavila. Dechberoucí vkus a smysl pro detail dává na sociálních sítích na odiv prakticky denně a designérské kousky dělají interiér jedinečným místem k bydlení. Postupně a po částech sama herečka ukazuje jeho části i svým oddaným followerům na sociální síti.

VIDEO: Vlastina Svátková buduje vysněné bydlení: Záchodová mísa v obýváku! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková buduje vysněné bydlení: Záchodová mísa v obýváku! Proč? Markéta Reinischová

Už se pochlubila moderní kuchyní, pokojíčkem pro nejstaršího ze svých synů i třeba obývákem vyzdobeným obrazy. Nyní na instagramu své fanoušky v několikavteřinovém videu „provedla“ z ložnice, kde její postel využívají i její ratolesti, přes obývák až na zahradu, kde se v bazénu koupe její o 7 let mladší partner, hokejista Jan Ryba (33).

„Nádherné to máš,“ shodovaly se její herecké kolegyně Jana Bernášková (41) a Kateřina Kaira Hrachovcová (47), svým lajkem její domov ocenila i herečka Stanislava Jachnická (56) či moderátorka a bývalá Misska Lucie Křížková (37). Všechny zaujalo jedno - že má doma neuvěřitelně uklizeno. V čem spočívá její tajemství?  „Nedělám zásadní bordel, mám ráda harmonii,“ vysvětlila Vlastina jednoduše.

Fotogalerie
87 fotografií