Letošní ročník proběhl velmi komorně, i když za účasti světové topmodelky Karolíny Kurkové (38). Česká kráska žijící v USA totiž přiletěla do Prahy, aby úterní předávání cen moderovala.

Zatímco dopoledne na zkoušce běhala v bílém kalhotovém kostýmu, večer zvolila černý model, ale kalhoty vyměnila za vestu, kraťasy a prodloužené sako, takže vynikly její štíhlé dlouhé nohy. 

Trojnásobná maminka nikdy neměla moc nadupaný dekolt, tak se ani nesnažila ho prodat. To zpěvačka Dara Rolins (49) nechala prostor pro fantazii a černou košili si víc rozepnula, aby své silikony ukázala v černém sexy prádle. 

VIDEO: Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců)

Video
Video se připravuje ...

Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců) Markéta Reinischová

Prsa vylepšená plastickým chirurgem má i Zorka Hejdová (31), která večer s Karolínou spolumoderovala. A tak je ukázala ve stříbrných šatech na ramínka s holými zády. Zbytečně moc silný make-up ale dělal moderátorku starší, než je. 

Nechyběli ani účastníci reality show Love Island, která se odehrávala ve vile na Kanárských ostrovech Pítr a Gábi, alias Petr Havránek (26) a Gabriela Gašpárová (21). Sexy brunetka zvolila korzet, kde její silikonová ňadra doslova bila do očí. 

Fotogalerie
33 fotografií