„Dnes mám výjimečný den, 33 roků, a jsem vděčná rodičům, přátelům a hlavně svému muži a našim dvěma zdravým krásným dětem za šťastný pestrý a veselý život. Každý den vstávám s pocitem, jak jsem požehnaná, když vidím moje usmívající se děti a spokojeného muže,“ napsala Ceterová na instagramu k upravené fotce, která říká naprosto jasně, kdo je oslavencem, a dodala, že by svůj život nevyměnila za nic na světě.

Video: Lela slavila 33. narozeniny v Oktagonu.

Video
Video se připravuje ...

Lela slavila 33. narozeniny v Oktagonu. Instagram

Vzhledem k tomu, že v den jejích narozenin měl Karlos Vémola domluvený zápas v Německu, proběhla její oslava za hranicemi, ale to rozhodně neznamená, že by si ji Lela užila méně, naopak. Dokonce se jí prvně stalo, že narozeninový dáreček dostala v zápasnické aréně, kde si užívala večer vedle Hanky Mašlíkové. A že to byl pořádně luxusní dárek, se můžete přesvědčit v galerii článku.

Vzhledem k tomu, že Karlos zvítězil, byla pořádně divoká i další zábava. Dvojnásobná maminka vypadala, že se už dlouho takhle dobře nebavila, a dokonce si dopřála i sklenku alkoholu a možná více než jen jednu. Ráno totiž na sociální síti přiznala, že ji bolí hlava, ale dodala, že i tak to stálo za to.

Ceterové ale popřála i velká řada známých osobností. Velmi ji potěšilo přáníčko od Lucie Bílé a jejího partnera Radka Filipiho, to si dokonce nasdílela na svůj instagram.

 

Video: Lucie Bílá a Radek Filipi popřáli Lele k 33. narozeninám.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá a Radek Filipi popřáli Lele k 33. narozeninám. Instagram

Fotogalerie
52 fotografií