Děti prince Williama (39) a vévodkyně Kate (40) se sice narodily se stříbrnou lžičkou v puse, platí za to ale svoji daň. I když se jejich rodiče snaží, jak můžou, na normální dětství mohou princátka zkrátka zapomenout. 

Děti ale zůstávají dětmi a hlavně v předškolním věku mohou mít zkrátka na královské povinnosti svůj vlastní názor. A přesně to je případ prince Louise!

Na mámu dělal dlouhý nos

Čtyřletý šlechtic na sebe během oslav jubilea své prababičky několikrát strhl pozornost, když dal jasně najevo svou rozmrzelost a na nadšené občany házel pořádně kyselé grimasy. Když se "divočáka" pokoušela jako vždy elegantní máma umravnit, několikrát na ni dokonce udělal dlouhý nos. Rychle jí ale zřejmě odpustil a roztomile se k ní pak tulil. 

Do Cardiffu raději ne

Rozjívené batole s sebou kvůli "období vzdoru" manželé raději ani nebrali na oficiální návštěvu Cardiffu. Starší děti návštěvu zvládly, Louis by se ale podle Williama neváhal klidně mezi davy válet po zemi. 

Chování chlapce samozřejmě neuniklo veřejnosti. Zatímco podle některých by měl být malý princ lépe vychovaný, jiní zase ocenili jeho bezprostřednost. Jeho jméno bylo každopádně v uplynuých dnech skloňováno snad ještě více, než to královny...

Skopičiny nejmladšího syna tak nakonec okomentovali i sami rodiče! A to se v královské rodině jen tak nestává. 

Vzácné vyjádření

„Jaký fantastický víkend plný oslav! Bylo naprosto úžasné sledovat lidi ze všech koutů země, jak se setkávají s rodinou, přáteli a svými blízkými. Děkujeme všem, kteří vyjádřili vděčnost královně a 70 letům jejího inspirujícího vedení. Od davů na ulici The Mall ke komunitám organizujícím pouliční oslavy, doufáme, že jste si všichni užili víkend, na který jen tak nezapomenete,“ vzkázali William a Kate v oficiálním prohlášení na sociálních sítích. 

„Všichni jsme si to perfektně užili. Obzvlášť Louis,“ dodali manželé vtipně na konec.

VIDEO: Megaoslava platinového jubilea královny Alžběty II.: Tohle svět ještě nezažil!

Video
Video se připravuje ...

Megaoslava platinového jubilea královny Alžběty II.: Tohle svět ještě nezažil! Reuters

Fotogalerie
720 fotografií