Už rok je Monika Absolonová sama a jedinými muži, které zahlcuje láskou, jsou synové Tadeáš a Matouš. I kvůli nim vzala roli císařovny Elišky v muzikálu Noc na Karlštejně, který se bude hrát na letní scéně na Občanské plovárně.

Chci, aby mě kluci konečně viděli jako princeznu. Budu mít krásné šaty, paruku s dlouhými vlasy, takhle mě nikdy neviděli,“ svěřila se Blesku zpěvačka, která je rok po rozchodu s hokejistou Tomášem Hornou jak vyměněná. Dokonce už myslela na budoucnost svých malých synů.

 

Oba jsem zajistila bytem, až dospějí, tak aby mohli odejít do svého. Poučila jsem se z chyb a konečně žiju. Tenhle rok je nejkrásnějším v mém životě, vše se mi daří a mám se opravdu krásně,“ netají se Monika.

VIDEO: Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy! Markéta Reinischová

 

O 20 kilo lehčí zpěvačka jakoby zanevřela na muže. „Nikoho nemám, nehledám, a když mám čas, tak si zajdu s kamarády na pivo,“ tvrdí. I když je vše zalité sluncem, tak jedna věc ji trápí, a to chalupa, která chátrá.

„Rekonstrukce je v nedohlednu, než vyřešíme všechny úřední záležitosti, tzn. žádosti, povolení a tak dále. Do té doby se s tím nedá nic dělat. Kamarádi jí říkají perníková chaloupka, tu odpadne okno, tu taška... Snad získám všechna povolení dřív, než spadne. Mám představu, jak krásně bych ji zrekonstruovala, ale teď to nejde,“ netají se Absolonová.

Fotogalerie
59 fotografií