Ceny Anděl Coca-Cola 2021, které se udílely 27.4. v pražském Veletržním paláci a přímém přenosu na ČT1, byly i letos akcí, na níž se objevila celá řada více či méně komerčních umělců. Od Ewy Farné (28), která vyhrála i Českého slavíka (což je cena, která oceňuje popularitu, ne kvalitu), až třeba po svéráznou metalovou kapelu Sněť, co odmítla převzít sošku pro vítěze kvůli jednomu ze sponzorů akce. Večírek, co následoval hned poté, co zhasly televizní kamery, byl pak jaksepatří divoký.

Například rapper Jakub Janeček (35), známější pod svým uměleckým jménem Smack One, pojal oslavu získané sošky po svém. Společně s kamarády mezi sebou nechali během večera kolovat ručně ubalenou cigaretu, jejíž obsah mohl být všelijaký. O tom, že to nejspíš nebyl jenom obyčejný tabák, pravděpodobně nelze pochybovat. Alkoholu se rovněž nikdo nebál, a tak se skleničkou v ruce byl k vidění zpěvák David Koller (61) nebo Anna K. (57). Skvěle se bavili i členové skupiny Mirai a frontman skupiny se nechal fotit se svou půvabnou přítelkyní v objetí.

VIDEO: Kateřina Žbirková: Její a Mekyho syn David poprvé vystoupí v Česku! 

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Žbirková: Její a Mekyho syn David poprvé vystoupí v Česku! Markéta Reinischová

Oproti tomu vdova po zesnulém Miro Žbirkovi (†69) a její syn David (27), který se rozhodl dokončit otcovo nedodělané album, ti zůstali u nealkoholických drinků, a tak se bez obavy následné kocoviny mohli zapovídat třeba s Adamem Mišíkem (24), jenž zde přebíral cenu za svého tatínka Vladimíra (75). Ten se ze zdravotních důvodů omluvil.

A nepil pravděpodobně ani zpěvák Matěj Ruppert (44), vystupující se skupinou Monkey Business, jelikož z akce odjel na křiklavě žlutém mopedu a v ruce měl desku s lechtivým obalem –⁠ byl na ní ženský zadeček v zatraceně úsporných kraťáskách. 

Další slova jsou ale nejspíš zbytečná, podívejte se do naší galerie a sami uvidíte, jak to naše celebrity umí roztočit...

Fotogalerie
295 fotografií