Anna Polívková dorazila na premiéru filmu Po čem muži touží 2 sama, na večírku už ale zářila ve společnosti plachého cizince! Nebylo to poprvé. Po boku Anny se sympatický Ital objevil už dříve a podle všeho k sobě mají opravdu blízko.

Nový přítel Polívkové očividně není zvyklý na zástupy fotografů a působil tak spíše rozpačitě. Nicméně po tom, co se trochu vzpamatoval, trávil celý večer už jen vedle Anny, se kterou se zatím baví anglicky. Polívková sice patří k ženám, které jsou s věkem čím dál krásnější, vedle pohledného cizince ale jen kvete.

Ať už to vidí vážněji, nebo jde o pouhý flirt, oba spolu působí velmi spokojeně. Anna Polívková si vybírala vždy mladší partnery, třeba tanečníka Michala Kurtiše (32), ti se do sebe zamilovali během šesté řady taneční show StarDance, kterou společně vyhráli. Ale vztah nevydržel. Herečka je stále bezdětná. Představa mít vlastní potomky ji přitom láká, ale stále tomu nechává volný průběh. „Nechci to rozhodovat za osud, uvidíme, co přijde. Už teď děti okolo sebe mám, ať už sourozence nebo synovce. Zbožňují mě a já je nemusím vychovávat. Rozdivočelé je pak vždycky vrátím rodičům. Být sestra nebo teta je také výborná role,“ prozradila s úsměvem Anna.

VIDEO: Pikantní drby z natáčení Po čem muži touží 2. To je divočina!!

Video
Video se připravuje ...

Pikantní drby z natáčení Po čem muži touží 2. To je divočina! Fénix film

Fotogalerie
28 fotografií