Jak se na parte Josefa Aloise Náhlovského píše, byl to muž mnoha kvalit, „umělec, komik, bavič, bratr, manžel, přítel i kamarád“, a zesnul ve čtvrtek 7. dubna „po krátké vážné nemoci velmi tiše“. To ostatně potvrdila i jeho dlouholetá kamarádka Veronika Záhorská, která v rozhovoru pro extra.cz uvedla, že „musel jít na akutní operaci a z té už se bohužel neprobral. Skoro měsíc byl v umělém spánku, smrt pro něj už byla vysvobozením“.

Poslední rozloučení s tímto mužem, jenž je do historie televizní zábavy zapsán zlatým inkoustem společně s Josefem Mladým (†63), proběhne ve čtvrtek 14. dubna ve strašnickém krematoriu. Pro fanoušky je ale i jiná možnost vzdát hold tomuto muži, jenž svým laskavým humorem po řadu let vyvolával úsměvy na tváři. „Další možnost rozloučení bude po mši svaté v Kostele Svaté rodiny v Luhačovicích v úterý 19. dubna,“ uvádí parte.

VIDEO: Zemřel Josef Alois Náhlovský (†72): Proč se nechtěl ženit?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Josef Alois Náhlovský (†72): Proč se nechtěl ženit? Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

V růžku úmrtního oznámení je kromě černobílého obrázku také citát. A ten je dokonce od samotného Náhlovského. „Celý život jsem rozdával smích a tak se smějte dál,“ nabádá jako by ze záhrobí všechny ty, co jsou nyní jeho odchodem na druhý břeh rozesmutnění... Mezi ty kromě bavičova bratra patří i třeba bavič Karel Šíp (76), anebo Petr Novotný (74) se synem Pavlem (41), jenž měl k zesnulému skutečně výjimečný vztah. Prý ho v podstatě vychovával...

Fotogalerie
55 fotografií