Soud dabéra Toma Cruise (59) nebo Charlieho Sheena (56), který dělal doprovod opuštěné zpěvačce a pak se spolu procházeli noční Prahou, poslal do osobního bankrotu loni v únoru. Už nezvládal splácet spotřebitelské úvěry, zdravotní pojištění, ale i platby za plyn či pokuty za jízdy načerno.

Kvůli finančním potížím se vzdal i Divadla Na Perštýně a musel najít nového majitele. „Má 24 nezajištěných věřitelů, kteří mají za dlužníkem nepodřízené pohledávky v celkové přihlášené výši 4 102 807,14 Kč,“ stojí ve schválení insolvenčního řízení.

Od té doby musí Bubník měsíčně platit insolvenčnímu správci 15 000 Kč. Pokud by někdy během oddlužení cokoliv zpeněžil, má povinnost správci částku nahlásit a ten by ji následně rozdělil mezi věřitele.

Jak dobře Bubník své dluhy pod dohledem státu splácí, zatím není jasné, protože správce ještě do rejstříku neposlal informaci o tzv. plnění oddlužení. Dabér do toho všeho čelí tzv. incidenčním sporům.

Některým věřitelům se totiž nelíbí, že soud neschválil plnou výši jejich pohledávek a seškrtal jim např. vysoké úroky, které po dlužníkovi požadovali.

VIDEO: Lucie Vondráčková: Jsem nadopovaná divadlem!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Jsem nadopovaná divadlem! Hana Höschlová

Fotogalerie
56 fotografií