Zpěvák Petr Vojnar si dal předsevzetí, že se „přestane v pětačtyřiceti bát věcí, kterých se vždycky bál“. „Rozhodl jsem se nadělit si sedm letů, z toho dva mezikontinentální. V pondělí se vydávám do Vegas a následně Cancúnu,“ plánoval si na svém instagramu muž, jenž je spojován se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. Jenže podobně jako spolu netrávili ani Vánoce, ani Nový rok (Vojnar se dokonce krátce před vánočními svátky nechal slyšet, že to s Lucií ještě ani nestihli probrat...), nevyrazili spolu ani do Spojených států a následně do Mexika, kam se někdejší člen chlapecké kapely T-Boyz chystá.

Což je při nejmenším zvláštní... Na dovolené, která by byla ve dvou jistě mnohem zábavnější, přitom Vojnar rozhodně nešetřil. Za velkou louži se například dopravil hezky první třídou, do níž by „normálního“ člověka přišla letenka ve výši dvou, možná tří jeho platů. „Zjistil jsem, že létání není pro mě. Přežít se to dá, jen když je člověk v business třídě, leží a spí. Neumím si představit, že bych seděl vzadu v economy, kde jsou, předpokládám, jen sedačky,“ stěžoval si velkopansky v instastories, jejichž prostřednictvím patřičně dokumentuje svůj výlet.

VIDEO: Lucie Vondráčková: Vánoce? Letos je to tristní...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková: Vánoce? Letos je to tristní... Markéta Reinischová

A zatímco on se teď prochází po prosluněných ulicích Las Vegas se slunečními brýlemi na očích a s palmami za zády, Vondráčková sdílí na svých sociálních sítích návštěvy kadeřníka v Česku, plní si své pracovní povinnosti, raduje se z faktu, že „pořád pluje v trendech“ svou novou písní Hvězdy, v níž je coby speciální host slovenský muzikant Marián „Čeky“ Čekovský (44), známý coby porotce SuperStar, anebo natáčí skotačivá taneční videa pro TikTok. Že by její vztah s Vojnarem byl skutečně jenom marketingovým tahem, jak mnozí na počátku jejich údajné lásky spekulovali?

Fotogalerie
72 fotografií