„Nebudu lhát… teď nemáme nejlepší období, vzhledem k okolnostem doma a i ve světě asi. Ale u nás jako zase nic dramatickýho, jo...“ domnívá se blonďatá herečka Aneta Krejčíková, a záhy vypočítává na instagramu všechny nemoce, s nimiž se v její rodině všichni musejí potýkat: „Neštovice, bronchitidy, zánět středního ucha, pár pohotovostí, záchranka, ATB, hooodně probiotik a zase neštovice...“ Není tedy pochyb, že rok 2022 přinesl téhle sympatické mladé ženě nejednu probděnou noc.

I přesto však tato dvojnásobná maminka synka Bena (3) a dcerky Antonie (v dubnu 2) neztrácí optimistický pohled na svět. „S jarem přichází všechno nový. Nasávám energii ze slunce a cejtim se šťastně a strašně si to přeju pro všechny - tyhlety malý, velký záplavy štěstí!“ dodala na instagramu u snímku svých rozkošných potomků. A vůbec neřešila třeba takový detail, jako že má na hřišti její syn tričko naruby. „Poněvadž, než jsme přišli na hřiště, kde ty fotky vznikly, tak byli jak prase oba,“ vysvětlila lakonicky.

VIDEO: Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! 

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Těžké chvilky přitom Krejčíková nezažívá pouze se svými nejbližšími, ale i před kamerou. V seriálu Ulice, do kterého se před časem coby Gábina Pumrová vrátila, totiž bojuje s vážnou chorobou.

Její postava sice na čas zmizela z děje (scenáristé ji kvůli těhotenství herečky poslali do Berlína, kde se snažila prorazit do světa módního návrhářství), po návratu ji procházka růžovou zahradu však nečeká. Nejenom, že ji potkala láska ke zcela nevhodnému muži, ale hlavně - byla jí diagnostikována rakovina dělohy...

Fotogalerie
52 fotografií