Dnes už najdete jenom minimum českých občanů, kteří by neprodělali koronavirus. A dokonce se najdou tací, co si tímto obávaným virovým onemocněním procházejí již třeba podruhé. Mezi nakažené se počítá i Míra Hejda, jenž to, že je covid-19 pozitivní, oznámil skrze sociální sítě prohlášením „tak já jsem covid zombie“. Jak dále upřesnil, nákaza se rozšířila v celé jeho rodině.

„Jsme zombie family, už několik dní, a je to teda pěknej hnus. Snad už budeme z nejhoršího venku…“ zadoufal Míra. Kromě něj tedy onemocněla jak jeho půvabná manželka Zorka, tak i maličký syn Nikolas (10 měsíců), který se narodil v dubnu loňského roku. „Na dotazy, jaké příznaky máme… bez nadsázky postupně všechny, když odezněl jeden, přišel další. Mě to fakt totálně vyplo,“ přiznal známý moderátor.

VIDEO: Podcast Maminka: Zorka Hejdová

Video
Video se připravuje ...

Podcast Maminka: Zorka Hejdová Videohub

„Hlavně, že malej už vypadá ok,“ dodal však Hejda s nadějí a jako důkaz sdílel například v instastories, kterak chlapeček už zvesela dovádí v postýlce, s poznámkou, že „teď už měl tak hodinu spát“, anebo jak se batolí v dětském bazénku plném míčků. „Ještě včera bojoval v horečkách s covidem, teď už snad jen s bazénem!“ napsal na Instagram hrdý otec a dočkal se celé řady komentářů plných slov podpory.

Svou účast mu vyjádřila například zpěvačka Veronika Stýblová (27), která se stala maminkou loni v březnu, má tedy doma synáčka Sebastiana jenom o měsíc staršího, než je Nikolas, či slovenská modelka Andrea Verešová (41), která je matkou rovnou dvojnásobnou. Každý rodič totiž moc dobře ví, že marodící dítě je pro rodiče mnohem větší utrpení než jeho vlastní onemocnění…

Fotogalerie
54 fotografií