Když už oslava kulatin, tak ve velkém stylu! Tohoto hesla se pravděpodobně drží český kontrabasista, baskytarista, hudební producent, skladatel, zpěvák, kapelník a podnikatel v jedné osobě - Karel Vágner. Muž, který v minulosti spolupracoval například se zpěvačkou Hanou Zagorovou (75), s pěveckou dvojicí Petr Kotvald (62) a Stanislav Hložek (67) nebo s kytaristou Lubomírem Brabcem (68), se 22. března totiž dožívá krásné osmdesátky.

Při této příležitosti nachystal v Klokočné párty, jíž se mělo účastnit až 300 hostů. U takovýchto společenských událostí totiž platí, že kdo na nich chybí, jako kdyby nebyl!

Sám oslavenec byl na místě již kolem třetí hodiny odpoledne, kdy nakrojil narozeninový dortík. Ten vypadal poněkud nezvykle, ležel na něm totiž marcipánový panáček s basou a stékalo z něj červené barvivo. Hosté měli k dispozici lahodně vypadající raut, v němž byly k dispozici nejenom třeba čerstvé ryby, ale i jelítka a jitrničky.

VIDEO: Karel Vágner na pohřbu Žbirky: Z čeho se mu srolovaly ponožky?

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner na pohřbu Žbirky: Z čeho se mu srolovaly ponožky? Lukáš Červený

Záhy se začali dostavovat i první hosté, třeba výše zmiňovaný Hložek či módní návrhář Osmany Laffita (57). Vágner zde měl také řadu rodinných příslušníků - s výjimkou dcery Terezy (29), která má i s celou svou rodinu bohužel chřipku, a tak na významném jubileu svého tatínka chyběla. Syn Josef (31), jenž je známý z muzikálových prken jako zpěvák, ale naopak dorazil i s manželkou a dětmi. A jak se blížil večer, gratulantů přibývalo. S květinou dorazila i bývalá první dáma Dagmar Havlová, vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana Gottová a zpěvačka Heidi Janků.

Hostů opravdu dorazilo nepočítaně, gratulovala i herečka Jiřina Bohdalová a popřát přišel i Andrej Babiš, kterého doprovodila manželka Monika. O zábavu rozhodně nebyla nouze.

Fotogalerie
158 fotografií