O pohlaví miminka, které nosila Monika Marešová pod srdcem, se dlouho spekulovalo, protože manželé neprozradili, zda čekají holčičku, anebo chlapečka. Dokonce i po porodu slavný pár mlžil a nebylo vůbec jisté, zda o nejmenším členu jejich rodiny něco prozradí. Ale prozradili. „Alex Marešová, 10. 3. 2022,“ napsala hrdá maminka k fotce na sociální síti, čímž oznámila, že mají děvčátko, a rovnou prozradila i její krásné jméno.

Teď se hrdá maminka pochlubila tím, že už jsou doma z porodnice. A zveřejnila i snímky z cesty, která byla pro jejich malou holčičku první cestou autem, ale vlastně i vůbec první cestou domů, kde bylo na její příchod vše perfektně připraveno.

Samozřejmě nemohla chybět první „výtahovka“, jak se říká fotografiím pořízeným ve výtahu se zrcadlem. Kromě toho se novopečení rodiče pochlubili i snímkem nachystané postýlky pro malou Alex. A samozřejmě nemohla chybět záplava květin na přivítanou. „Už pár dní jsme doma, moc všem děkujeme za krásné gratulace,“ napsala ke snímkům Marešová.

VIDEO: Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video
Video se připravuje ...

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč? David Hanuš

Fotogalerie
61 fotografií