Odhodil totiž oblečení a do kamery vytasil svůj naprosto holý zadek! Herec Vincent Navrátil, který v novince ztvárňuje hlavní postavu kněze, je známý svou vysportovanou postavou a rád se jí čas od času pyšní. No a toho využili i scenáristé slovenského seriálu.    

Hned v prvních minutách nového seriálu totiž českého herce svlékli. Na obrazovkách tak ukázal nejenom své svalnaté ruce a prsa na záběrech nahoře bez, ale divákům se naskytne i pohled na jeho zcela nahé pozadí!

Kněz v podání Vincenta není nudný patron, ale pěkně žhavý fešák, kterému kolárek a černý oblek neskutečně sekne. A to oceňuje nejenom ženské publikum. 

VIDEO: Syn Žilkové Vincent natočil seriál: »Rozeštval« jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu!

Video
Video se připravuje ...

Syn Žilkové Vincent natočil seriál: Rozeštval jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu! Markéta Reinischová

„Miluji tě,“ okomentoval fotku Vincenta jako kněze herec Adam Mišík (24) na sociální síti. Palec nahoru dal i David Gránský (29). „Vypadáte jako Jude Law v Mladém papežovi,“ shodly se fanynky. 

Všechny si ale musí nechat zajít chuť, protože Navrátil je šťastně zadaný s krásnou Anetou. „Za každým úspěšným mužem stojí žena, a pokud za mnou bude stát Aneta, tak jsem nejúspěšnější muž na světě už jen tím, že mám vedle svého boku takovou ženu. Miluju tě, Lásko,“ vyznal se před časem Vincent, když slavili dvouleté výročí vztahu. 

Fotogalerie
33 fotografií