Ovšem jen s rozvahou. Dortová bitva, které se Andrea účastnila, totiž byla z velké části vedena dětmi a v hlavní roli s jejími syny Adrianem (7) a Sebastianem (5). Pro mladšího z dvojice pěvkyně uspořádala oslavu pátých narozenin v cukrárně a výrobně čokolády, a bitva, během které lítaly vzduchem sladkosti, byla součástí oslavy. „Vždycky říkám, že správná máma nezkazí dětem žádnou legraci, a hlavně já těm mým raubířům. Takže my si zkusíme něco nového,“ prozradila Blesku Andrea Kalivodová, proč svolila k tomu nechat po sobě házet piškotové dortové korpusy se šlehačkou. „Myslím si, že to na mě nahází,“ nedělala si před začátkem bitvy iluze, že by ji její synové šetřili.

„Chodím se syny skákat na trampolíny, a to mě vždycky vyzývají, ať skočím salto a nejsem srababa. Moc se se mnou nemazlí,“ směje se Andrea Kalivodová, která synům svou neochotu pustit se do kaskadérských kousků vždycky vysvětlí tím, že má další den koncert. „Jsou to správní kluci, kteří mají rádi srandu a o tomto je. Dorty naházet můžou, se salty jsem opatrná,“ žertuje vnadná černovláska, která nejspíš sama netušila, do čeho jde, když na sladkou bitvu synům a jejich stejně starým hostům na narozeninové oslavě kývla. Po házení dortů skončila totiž právě ona pokrytá šlehačkou od hlavy po paty. Malí házeči samozřejmě nevynechali ani obličej. Naopak.

„Můj vtipný manžel se mi smál, že mi konečně může říkat, ty můj šašku počmáranej. Myslím, že by měl dostat na holou. Ale to si vyřídíme doma,“ zažertovala Andrea Kalivodová bezprostředně potom, co se na ni sesypala dortová smršť. „Bitvu jsem moc nesledoval. Ale na můj vkus byla Andrea málo trefovaná, což bylo způsobené tím, že jsem se bitvy neúčastnil já. Kdybych tam byl, házel bych jenom na Andreu,“ okomentoval pro Blesk vtipně dění po bitvě její manžel Radek Tögel.

Přestože dokonalý make-up vzal následkem házení dortů za své a vlasy se pěvkyni komplet slepily, dobrá nálada Andreu Kalivodovu neopustila. „Nejsem naštvaná, mám totiž doma spartánskou školu. A když se někdy zlobím, nedávám to na sobě znát,“ uzavřela pěvkyně, která si dobrou náladu přivezla z nedávné dovolené. Na exotický Mauricius tentokrát vyrazila bez manžela a synů, aby na čistě dámské jízdě s kamarádkou Marií načerpala síly.     

VIDEO: Operní diva Andrea Kalivodová: K 44. narozeninám si nadělila famózní dárek! 

Video
Video se připravuje ...

Operní diva Andrea Kalivodová: K 44. narozeninám si nadělila famózní dárek! Markéta Reinischová

Fotogalerie
69 fotografií