„Byla jsem unavená. Ale s dětmi jsme unavení pořád, dá se říct,“ prozradila Blesku s úsměvem Andrea Kalivodová. Ta ze sebe největší únavu setřásla podle svých slov za čtyři dny. „Je mi samozřejmě líto těch, kteří mají těžké průběhy, a přála bych jim úplně něco jiného. Ke covidu nepřistupuji nijak lehkovážně, když ale budu mluvit úplně upřímně, na mně to opravdu nezanechalo žádné následky,“ svěřila pěvkyně, která má dokonce pocit, že prodělané onemocnění její imunitu znatelně posílilo.

„Myslím, že ideální je, když člověk covid sám prodělá a tělo se pak nabudí a posílí. Samozřejmě každý to má jinak a vím, že jsem šťastným jedincem, že to u mě proběhlo takhle,“ je si dobře vědoma Andrea Kalivodová. Do rodiny černovlasé pěnice se virové onemocnění dostalo skrze nákazu ve školce, kterou navštěvuje její starší syn Adrian (7).

„Školka měla karanténu a my dostali zprávu z hygieny, že Adriánek musí na testy. On ale neměl absolutně žádné příznaky,“ svěřila maminka chlapečků Adriana (7) a Sebastiana (4), že nejen ona v rodině prodělala onemocnění covid-19 bezpříznakově. A jak se zatím neočkovaná Andrea Kalivodová staví k aplikaci vakcíny proti koronaviru?

„Je to tak, že pokud jde o očkování, půjdu vždycky na test na protilátky. Nechci rozhodě nikomu říkat, jak to má dělat. Přistupuji k tomu krok po kroku. A pokud nebudu mít protilátky, půjdu na očkování. Žádný problém. Jsou to ale dost osobní věci. Nerada bych dělala osvětu Andrey Kalivodové z Psár. Každý ať to dělá zodpovědně sám k sobě a hlavně i okolí,“ uzavřela povídání o nemoci, která aktuálně sužuje celý svět pěvkyně. I jí pandemie poupravila pracovní plány.

Namísto velkých koncertů chystá Andrea Kalivodová do konce roku sérii menších vystoupení. Rozhodla se totiž, že bude vystupovat v sálech s kapacitou do sta diváků a za svými fanoušky vyrazí do menších kulturních středisek a hal.  

VIDEO: Andrea Kalivodová nás provedla po své zahradě

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kalivodová nás provedla po své zahradě Videohub

Fotogalerie
47 fotografií