Potvrdilo nám to několik Krampolových přátel. „Jirka přišel na narozeniny lékařky Ivany Němečkové s mladou zrzkou a všem nám ji představil jako přítelkyni,“ svěřil Aha! Felix Slováček (78). Totéž slyšela i zpěvačka Šárka Rezková (52), která byla jednou z gratulantek. „Je to hezká holka! Taky jsem slyšela, jak říká, že je to jeho přítelkyně,“ potvrdila Aha! interpretka hitu Borůvková.

Jel s ní domů

Všechny nicméně překvapilo, že si „český Belmondo“ mladou herečku známou ze seriálů Modrý kód, Vyprávěj nebo Špačkovi v síti času odvážel z oslavy v centru Prahy k sobě domů. „Ona teď u mě je,“ pochlubil se hostům Krampol. „Tohle je moje věc, jestli s někým někam chodím a někam jezdím, je to fajn holka,“ odpověděl následně na dotaz Aha! herec.

Od rána do večera

Kateřina Bláhová se stala průvodkyní filmem o Krampolovi, který režíruje Zdeněk Kovář (35). S hercem je teď proto od rána do večera. A pozor, Jiří si ji sám do filmu vybral!

Reklamní hvězda

Kateřina Bláhová pochází z Plzně, ale už několik let žije a pracuje v Praze. Věnuje se herectví, focení, modelingu a moderování. Kromě filmových a seriálových rolí dostává pravidelně i reklamní nabídky. A jak o sobě také tvrdí, mezi její zájmy patří jízda na koni, střelba, bojové sporty, jóga, závodní lyžování, tanec a lezení.

Video: Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video
Video se připravuje ...

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
31 fotografií