Na ženu ostatně Jirka myslel i při poslední hospitalizaci před měsícem, kdy mu šlo o život. „Ležel jsem ve stejné nemocnici, předtím jsem za Haničkou hodně chodil, tak jsem často vzpomínal,“ řekl. Doba je zlá, covid hodně věcí změnil. Se sponzory je problém. Proto se Jiří Krampol rozhodl, že film o sobě natočí, i když na něj ještě nemá peníze pohromadě. První obraz proto připravili jen ve třech. Manažer projektu Miloš Schmiedberger (74), Jiří a režisér, ale i kameraman Zdeněk Kovář (31).

„Fakt je, že není na co čekat,“ říká Miloš Schmiedberger. „Jsem vděčný režisérovi, štábu i účinkujícím, že zatím netrvají na honorářích.“ Film o Krampolovi má pracovní název Život je sranda, a jak Jirka, tak Miloš se snaží dokázat, že to tak opravdu je. Proto si nejsmutnější scénu z celého snímku natočili jako první. „Režisér Zdeněk Kovář, který se už tak ujal své taktovky, bude pokračovat již příští týden v natáčení na Kladně,“ prozradil Schmiedberger. Doba je podle něj v showbyznysu stále nejistá a oddalování projektu může jen uškodit. „Mladší už nebudeme a nikdo nám nezaručí, že život nezůstane další rok ještě ochromený pandemií,“ říká.

Kromě herečky Kateřiny Bláhové a zpěvačky Natálie Grossové (19) by se ve filmu měli rozhodně objevit Jirkova celoživotní kolegyně Uršula Kluková (80), Karlos Vémola (36) a kromě mnoha dalších i manželé Luděk (79) a Adriena (60) Sobotovi.

S těmi se ostatně Krampol vídá často. Jednak spolu hrají v semaforském představení Zajíc v pytli a pak se potkávají i soukromě. „Chci, aby se lidi hlavně bavili,“ říká k tomu sám Krampol.

VIDEO: Jiří Krampol po návratu z nemocnice: Přiznal chronické onemocnění! A dostal zvláštní pozvání

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol po návratu z nemocnice: Přiznal chronické onemocnění! A dostal zvláštní pozvání. Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií