Mateřství si Mariana Novotná velmi užívá a své fanoušky o tom spravuje prostřednictvím sociální sítě. Tento týden se ovšem pochlubila zážitkem, který rozhodně nepatří k těm příjemným, malá Klementýnka totiž skončila u lékaře.

„Když začala naše půlroční holčička s covidem vedle kašle i silně chroptět, víc než příznaky nemoci a zahlenění jsme za tím nehledali – nebrečela, jedla dobře. Po dni pochyb jsme ale raději zajeli na pohotovost, kde jí diagnostikovali laryngitidu, a bez kortikoidů a inhalací by asi další čas byl pekelnej,“ prozradila Novotná.

„Že se může právě s covidem laryngitida pojit, jsem neměla tušení, tak třeba podobně čerstvým rodičům na pochybách tahle zkušenost pomůže,“ dodala, proč se rozhodla tento nepříjemný zážitek zveřejnit.

Snad už je tedy jejich maličké holčičce dobře a budou moci brzy vyrazit na další výlet, třeba v Benátkách si to totiž velmi užila celá jejich rodinka. „Neustálý přenášení kočáru přes benátský mosty, náhlý krmení na dobrodružných místech i úprky z romantických večeří. Dovolená s vaším mini-me je asi tak stejně “dovolená“ jako celá mateřská, ale za ten další level společnejch zážitků a progresu, co na něm vidíte v přímým přenosu, to všechno rozhodně stojí,“ napsala tehdy po návratu z výletu.

Video: Lejla Abbasová popsala boj dcery (3,5) s dvěma zákeřnými nemocemi: Sestřelilo ji to!

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová popsala boj dcery (3,5) s dvěma zákeřnými nemocemi: Sestřelilo ji to! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
10 fotografií