Slovenská herečka se nemůže nabažit nového domova, který začala budovat na konci předloňského roku po tom, co se rozvedla se svým druhým manželem, filmovým producentem Jiřím Kounickým. Prodali dům, ve kterém společně žili, proto kráska neotálela a pořídila si svůj vlastní vysněný dům, který si pohádkově vybavila.

Dechberoucí hereččin vkus a smysl pro detail dává na sociálních sítích na odiv prakticky denně. Designérské kousky dělají interiér jedinečným místem k bydlení, proto, jak sama na svém profilu ráda tak trochu žertuje, nevytáhne paty z domu. Šťastná z toho, co vybudovala pro sebe a své tři milované syny.

Kdo obdivuje hereččin vkus, má nyní jedinečnou příležitost si něco z jejího království koupit a odnést domů. Na instagramu Svátková nabízí například velmi originální drátěnou mísu na ovoce v černé barvě za 1200 korun, retro prádelník za 5 tisíc či takřka nový koberec švédské značky IKEA, za nějž vyžaduje něco málo přes 4 tisíce.

Proč herečka své věci prodává, neupřesnila. Nejjednodušší vysvětlení je, že se jí domů již zkrátka nehodí či nevejdou, někoho by ale mohlo napadnout, jestli nepotřebuje peníze. Dům, který si pořídila a luxusně vybavila, musel stát pěkný balík, a tak by bylo pochopitelné, že se už teď bude chtít s výdaji trochu uskromnit.

VIDEO: Vlastina Svátková buduje vysněné bydlení: Záchodová mísa v obýváku! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková buduje vysněné bydlení: Záchodová mísa v obýváku! Proč? Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií