Charlotte Štikové její fanoušci tleskají a zůstávají v němém úžasu. Mladé krásce se totiž podařilo zhubnout neuvěřitelných 37 kilogramů, a tak není divu, že se svým „novým“ tělem ráda chlubí. Přestože Charlotte tvrdí, že za jejími skvělými výsledky stojí změna jídelníčku a cvičení, vlastní máma jí to nevěří.

„Přijde mi totálně nefér tvrdit, že držím dietu a cvičím, ale pravda je taková, že mám podvázaný žaludek. Pak si dávám pravidelně fotky postavy někoho jiného na sítě,“ tvrdí Monika Biniasová, která se v roce 2020 provdala za o 24 let mladšího hokejistu Petra Biniase (25). „Tyto lži mohou vést u mnoha dívek a žen k anorexii… A proto je fér napsat pravdu, jak to má dcera s hubnutím, to je celé,“ vysvětlila Monika.

Dceru Charlotte celá situace samozřejmě mrzí. „Jsem z ní zoufalá… Nikdo jí nic neudělal, nebyl mezi námi žádný konflikt, co by tomu předcházel. O to víc jsem v šoku. Podle mě má nějakou psychickou nemoc, protože tohle není normální,“ napsala Blesku. Poslala i foto z koupelny wellness centra jako důkaz, že skutečně hubne.

Jenže ani to Monice nevzalo vítr z plachet a na svou dceru opět zaútočila. Její snímek přesdílela na své sociální sítě s posměšným komentářem. „Jako pravda vítězí,“ napsala Monika a přidala hned několik posměšných emotikonů. Fotka, na níž je Charlotte zamotaná do ručníků a prostěradla, ji evidentně nepřesvědčila.

Monika Biniasová navíc vyvrací dceřina slova o tom, že mezi nimi nebyl žádný konflikt. „Nebavíme se od té doby, co Charlotte opětovně vytáhla starou lež, že jsem chtěla svádět jejího bezzubého přítele Ifka,“ svěřila pro Expres.cz. Také dodala, že tohle jí opravdu velmi naštvalo. „Můj manžel byl několikrát svědkem toho, že mě Ifko naháněl, a jednou ho i chytil pod krkem,“ dodala.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«. Lukáš Červený

Fotogalerie
79 fotografií