„Je to pravda, je mi to líto. Prostě takový je život a někdy se to tak vyvine,“ uvedl Roman stručně pro pořad Showtime na CNN Prima News. Nyní se k věci prvně vyjádřila i Eva a člověku z toho zůstává rozum stát. Promluvila totiž tak, jako by slovo rozvod vůbec neexistovalo.

„Nerozvádíme se, jsme ve společné domácnosti a jsme v pohodě. Nic podepsaného nemáme, všude se píše, že ano, ale není to tak. Zatím se nerozvádíme, řešíme různé jiné věci. Nic více k tomu říkat ale nebudu,“ řekla bývalá atletka pro Expres.cz.

Na otázku, co říká na fotky, které Blesk zveřejnil v pondělí ráno, na nichž se její manžel Roman vášnivě líbá a osahává s cizí blondýnkou ve známém baru ve Špindlerově Mlýně, odpověděla stručně. „To se ke mně ještě nedostalo.“ 

Vypadá to, že u Šebrlových doma si mají ještě co vysvětlovat. Každý tvrdí něco jiného a je otázka, čí verze je ta pravdivá. Bude se milovník žen Roman Šebrle rozvádět, anebo ho jako už víckrát vezme manželka Eva na milost a znovu slepí pošramocené manželství?

VIDEO: Roman Šebrle ve Varech bez manželky: Řádil s krásnou blondýnkou!

Video
Video se připravuje ...

Roman Šebrle ve Varech bez manželky: Řádil s krásnou blondýnkou! Blesk

Fotogalerie
44 fotografií