Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Novomanželé roku 2021! Ženili se Plekanec i hvězda Ulice Svoboda, vdávaly se Štíbrová i Paris

/
  • Svatby roku 2021
    31. prosince 2021 ● 19:30

    I letos si ANO řeklo mnoho českých i zahraničních osobností. Proto vám nyní přinášíme přehled všech nejkrásnějších veselek uplynulého roku. Nejprve párů z českého showbyznysu, následně ze sportu a nakonec i ze zahraničí.

  • 1.

    Showbyznys – Leden: Linda Vojtová (36) a Josh Sason

    Pět měsíců předtím, než přivítali na světě prvního potomka, si česká topmodelka Linda Vojtová a americký finančník řekli »ano«. Obřad vzhledem k opatření proti šíření koronaviru proběhl online a trval asi čtvrt hodiny.

  • 2.

    Květen: Bohuš Matuš (48) a Lucinka (18)

    Zpěvák Bohuš Matuš dal svatbu jako dárek k plnoletosti své Lucince. Oženil se s o 30 let mladší partnerkou totiž přesně na její narozeniny. Matku své dcery Natálky (1) si vzal v areálu dětského zábavního parku.

  • 3.

    Květen: Olga Matušková (73) a Jiří Planner (86)

    V St. Petersburgu na Floridě, kde žije, řekla Olga Matušková své »yes« Jiřímu. Bývalého provozního ředitele Semaforu, nejlepšího kamaráda Waldemara Matušky (†76) si vzala po pětileté známosti.

  • 4.

    Květen Nikol Štíbrová (35) a Petr Leitgeb (34)

    Stihli to jen tak tak. Měsíc před porodem herečky. „Rozhodli před dvěma týdny, během pár hodin jsme měli termín i prstýnky,“ řekla Nikol Štíbrová, kterou oddával kamarád starosta Řeporyjí Pavel Novotný (40), syn baviče Petra Novotného (74).

  • 5.

    Červen: Denisa Pfauserová (32) a Jan Hrdina

    Princezna z pohádky Řachanda Pfauserová se na svatbě se strojním inženýrem proletěla. Za asistence manžela ji vyhazovali do vzduchu v divočejší variantě hobla. Manželství ale po pár měsících skončilo.

  • 6.

    Červenec: Radek John (67) a Markéta Zámyslická (46)

    Po manželství se Zlatou Adamovskou (62) si stoupl opět před oltář. »Ano« si s bývalou modelkou řekli na vršovické radnici, 300 metrů od místa, kde novomanželé bydlí.

  • 7.

    Červenec: Václav Svoboda (57) a Lenka

    Na stará kolena se poprvé oženil. „Po 23 letech nastal nejvyšší čas,“ řekl populární herec z Ulice Václav Svoboda, který řekl Lence ANO v Brně. Veselka měla být už loni, ale kvůli pandemii se konala letos.

  • 8.

    Červenec: Petr Hradil (53) a Eva (40)

    Moderátor se sice ženil už potřetí, ale poprvé pod novým jménem. Před svatbou s těhotnou přítelkyní Evou se totiž nechal přejmenovat z Rajcherta na Hradil po svém otci. Obřad se odehrál na břehu Lipenské přehrady.

  • 9.

    Červenec: Lucie Kovandová (28) a Petr Holík (29)

    Půl roku po narození syna se z nich stali manželé. V hudebně-zábavném areálu Matesland v obci Pernštejnské Jestřabí řekla ANO hokejistovi Petr Holíkovi a změnila si jméno z Lucie Kovandové na Lucie Holíková.

  • 10.

    Září: Berenika Kohoutová (30) a Kryštof Kubín (34)

    Herečka Berenika Kohoutová se podruhé vdala, řekla »ano« otci své dcery Loly (1,5) Kryštofu. Svatbu, která se odehrála ve čtyři sta let starém Mlýně na Dobré vodě, herečka zařizovala na poslední chvíli.

  • 11.

    Září: Táňa Pauhofová (38) a Jonatán Pastirčák (28)

    Slovenka Pauhofová se v tajnosti provdala za o 10 let mladšího skladatele a hudebníka Jonatána. »Ano« si řekli po tříleté známosti. Další detaily herečka nechtěla prozradit.

  • 12.

    Říjen: Jan Pokorný (31) alias Pokáč a Eliška Klučinová (33)

    Známý písničkář Pokáč je pěkný tajnůstkář. Podařilo se mu utajit veselku se svou životní partnerkou, bývalou vícebojařkou Eliškou, se kterou mají syna Theodora (8 měsíců).

  • 13.

    Listopad: Lucie Gottová (34) a Lukáš Valčík (29)

    Druhá dcera Karla Gotta (†80) Lucie se loni rozvedla a letos řekla »ano« příteli Lukášovi, vzala si jeho příjmení Valčíková. Tátu jí připomínalo to, že se v den obřadu konala anketa Český slavík, kde vždy bodoval.

  • 14.

    Listopad: Jakub Vágner (40) a Claudie (29)

    Kde jinde by si měli dva slavní rybáři říct slíbit lásku než na vodě. Jakub Vágner se tak oženil na Vltavě a u obřadu byli tři. Nevěsta Claudia čeká miminko, holčička by se měla narodit příští rok na jaře.

  • 15.

    Prosinec: Lilia Khousnoutdinová (33) a Karel Janeček (48)

    Miliardář Karel Janeček v bílém smokingu a historička, dula a ceremoniářka v bílých šatech s dlouhou vlečkou od designérky Andrey Vytlačilové. Jméno manžela si Lilia Khousnoutdinova nevzala.

  • 16.

    SPORT – Březen Peter Olayinka (26) a Yetunde Barnabasová (31)

    Útočník fotbalové Slavie se v Nigérii oženil s úspěšnou herečkou a modelkou. „Byla to láska na první pohled,“ prozradila nejkrásnější dívka hlavního města Abujy a Miss Tourism Nigeria.

  • 17.

    Březen: Martin Fenin (34) a Beata Hubocká (31)

    Někdejší fotbalový flamendr a průšvihář si vzal krásnou policistku! „Nikdy jsem nebyl šťastnější,“ hlásil po veselce v Řeporyjích. Týden nato mu manželka porodila dcerku Miu.

    VIDEO: Bouřlivák Martin Fenin se oženil s krásnou Beatou: Oddával je starosta Novotný!

    Video
    Video se připravuje ...

    Bouřlivák Martin Fenin se oženil s krásnou Beatou: Oddával je starosta Novotný! Martin Hykl

  • 18.

    Červenec: Antonín Barák (27) a Nikola Mužíková (28)

    Záložník fotbalové Verony si svoji dlouholetou lásku vzal na zámku Mcely jen pár dní po vyřazení z Eura. S kráskou, která kdysi hrála fotbal za Spartu i Plzeň, už mají ročního synka Toníka.

  • 19.

    Červenec: Jakub Pešek (28) a Aneta Odvárková (28)

    Sparťanský záložník musel kvůli nominaci na Euro veselku odkládat, pak na ni fofroval přímo z turnaje. „Jiný termín nebyl,“ usmál se fotbalista a propršený den v tvrzi Krassa bral s nadhledem.

  • 20.

    Červenec: Matěj Vydra (29) a Šárka Čížková (25)

    Fotbalový rychlík z Burnley má s uhrančivou tmavovláskou dvouletou dcerku Vanesu. Velký den měli v kouzelném prostředí Dvora Hoffmeister a vsadili na magické datum 7. 7.

  • 21.

    Červenec: Dominik Kubalík (26) a Klára Melková (26)

    Bývalou házenkářku si hokejový čarostřelec bral na malebném statku Mlýn Davídkov, při oslavě spolu museli na dvojkole objet místní hříště. Svatebčanům pak zahrál muzikant Pavel Callta .

  • 22.

    Červenec: Vladimír Sobotka (34) a Nicole Novotná (31)

    S dcerou sparťanské fotbalové legendy Jiřího Novotného (51) vychovávají dvě dcery, na svatbu v komplexu Dvůr Perlová voda v Kostelci nad Ohří dorazila plejáda jeho hokejových kámošů.

  • 23.

    Srpen: Šárka Pančochová (31) a Kaileen Lareeová (35)

    Elitní česká snowboardistka si brala americkou přítelkyni, která už kdysi byla vdaná za muže a má s ním dceru. Veselka proběhla v divočině amerického státu Washington.

  • 24.

    Září: Adam Ondra (28) a Iva Vejmolová (26)

    Lezecký pavouk Ondra si zklamání z olympijského krachu spravil se svojí dlouholetou láskou. Seznámili se před osmi lety na umělé stěně, »ano« si řekli u italského jezera Lago di Garda.

  • 25.

    Září: Ondřej Kúdela (34) a Markéta Křivková

    Stoper fotbalové Slavie si vzal dlouholetou partnerku, s níž má tříletého syna Ondru, na honosném obřadu v romantickém prostředí zámku Bon Repos u Čihadel. Novomanželům zazpíval Leoš Mareš.

  • 26.

    Září: Tomáš Plekanec (39) a Lucie Šafářová (34)

    Přísně utajená veselka hokejisty Plekance s tenistkou, s níž má dvouletou dceru Leontýnu, proběhla v luxusním středisku u Horní Bečvy. »Pleky« pobavil svatebním slibem, který nevěstě Šafářové odzpíval písničkář Pokáč.

  • 27.

    Září: Radek Šlouf (27) a Lucie Krpatová (29)

    Bronzový olympionik z deblkajaku se ženil kvůli volbám nadvakrát! Na konci září se svědky oficiálně, v říjnovém termínu voleb, kdy matrikářky nebyly k dispozici, byla v loděnici v Chuchli veselka.

  • 28.

    ZAHRANIČÍ – Únor: Nicolas Cage (57) a Riko Shibataová (27)

    O mnoho let mladší Japonka si podmanila srdce hrdiny akčního dramatu Skála. Pro Nicolase Cage je to už páté manželství. To čtvrté, s Erikou Koikeovou, nechal anulovat už po čtyřech dnech. S Riko to zatím vypadá slibněji, i když věkový rozdíl je opravdu dost velký.

  • 29.

    Květen: Ariana Grandeová (28) a Dalton Gomez (26)

    Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček posledních let Ariana Grandeová si svého miláčka vzala na luxusním sídle v kalifornském Montecitu. Dalton je sice realitní makléř a do muziky »nedělá«, ale i tak jim to prý náramně klape.

  • 30.

    Červenec: Kitty Spencerová (30) a Michael Lewis (62)

    Neteř princezny Diany (†36) Kitty Spencerová se provdala za dvakrát staršího jihoafrického módního magnáta ve starobylé honosné vile v Římě. Kitty je ambasadorkou značky Dolce & Gabbana, a tak si mohou s manželem povídat o módních trendech.

  • 31.

    Červenec: Gwen Stefaniová (52) a Blake Shelton (45)

    Zpěvačka kapely No Doubt a hvězda country hudby, to nemělo chybu. Gwen Stefaniová si na svatbu obula pravé kovbojské boty a pak do toho společně »šlápli«. Po šesti letech randění dokázali během obřadu vypadat jako pubertální pár, co se poznal před hodinou. Snad jim to vydrží...

  • 32.

    Září: Grace Gummerová (35) a Mark Ronson (46)

    Dcera slavné herečky Merryl Streepové (72) a producent, který získal Oscara za píseň Shallow z filmu Zrodila se hvězda, svatbu tajili a oznámili ji až v září. Pro oba to byla už druhá veselka. Ale zatímco Markovi první manželství vydrželo sedm let, Grace se s předešlým manželem rozešla už po sedmi týdnech.

  • 33.

    Říjen: Princezna Mako (30) a Kei Komuro (30)

    Snad žádná jiná svatba nevyvolala tolik poprasku. Neteř císaře Naruhita (61) se zřekla života v paláci a provdala se za »obyčejného smrtelníka«. V listopadu odletěli manželé do New Yorku, kde hodlá Komuro provozovat právnickou praxi. Tak trochu jako z pohádky.

  • 34.

    Listopad: Paris Hiltonová (40) a Carter Raum (40)

    Už čtyřikrát byla zasnoubená, ale až letos jí to konečně vyšlo. Paris a její snoubenec se vzali na rodinném sídle Hiltonových v Kalifornii a Carter si nevěstu „okroužkoval“ diamantovým prstenem za 44 milionů korun. Pak vyrazili na dlouhou svatební cestu, která je zavedla až na tichomořský ostrov Bora-Bora.

    Fotogalerie
    297 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy