Na svém instagramu sdílela zpěvačka Dara Rolins 30. prosince sérii několika fotografií, na kterých se po boku Pavla Nedvěda zamilovaně směje od ucha k uchu. Dvojice v zimních kabátech se k sobě romanticky tulí na zasněžené ulici. 

Vedle snímků ale následovalo i výjimečné vyjádření zpěvaččiných pocitů. "Už nějakou chvíli přemýšlím, CO k těm fotkám napsat. To je moc, to je málo, to zní dětinsky, u každé věty mě napadne nějaká doprovodná emoce, která definuje nedostatečnou spokojenost," svěřila se, že se jí slova hledala opravdu těžko. 

"Jasně, nejlepší je se na to vykašlat a napsat TO, co člověk cítí. Když ovšem víte, že si to nepřečtou jen členové vaší rodiny, nastupuje určitá sebereflexe a zodpovědnost, kterou do daných slov vkládáte," pokračovala. 

Vztahové záležitosti jsou podle ní prostě tenký led, protože lidé prožívají ty svoje jinak, než jak se potom dívají na projevy těch druhých. Ona sama je na to přitom podle svých slov velmi citlivá a často přemýšlí, zda by si zrovna ten který pocit neměla nechat raději jen pro sebe. 

Na druhou stranu ale prý sama podle sebe ví, jak dokáže potěšit, když se někdo z řad vašich oblíbenců svěří nebo vkusně pochlubí. "Takže: přeji vám, aby ani ve vašem životě nechyběl ten pohyb proudícího citu jak směrem ven, tak směrem k vám. Ať je vaše srdce plné lásky," popřála všem.

Nakonec si ještě neodpustila roztomilou poznámku: "Nevěřila bych, že i mně doběhne ke konci roku taková romantická nálada." 

VIDEO: Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem...

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Vánoce slavím na etapy! První budou s Matějem... Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií