Modelka a blogerka Pavlína Jágrová (29) si plní sen, není to totiž tak dávno, kdy o těhotenství pouze snila. „Moc bych chtěla miminko, cítím, že už je čas a že můj přítel je ten pravý. Těhotná nejsem, ale třeba brzy už budu,“ svěřila se kráska, již na Instagramu sleduje více než 24 tisíc lidí. V tu dobu si zrovna užívala dovolenou se svým přítelem Sebastianem, s nímž si vychutnávala společné chvilky na thajském ostrově Koh Samui.

Netrvalo dlouho a neteř Jaromíra Jágra se pochlubila těhotenským bříškem a stejným způsobem teď odhalila, zda čeká chlapce, nebo holčičku. „Je to kluk. Konečně vám to prozradím, budeme mít chlapečka,“ napsala ke snímkům z oslavy, kde pohlaví miminka odtajnila svým známým a vzhledem k barvě výzdoby to muselo být každému jasné ihned po příchodu.

Své příznivce na Instagramu touto zprávou velmi potěšila, strhla se totiž doslova lavina gratulací, a někteří z jejích fanoušků už dokonce přemýšlejí o budoucnosti ještě nenarozeného miminka. „Hokejista po strejdovi,“ napsal jeden z Pavlíniných sledujících.

Video: Velká radost v rodině Jardy Jágra! Už je to devět měsíců...

Video
Video se připravuje ...

Velká radost v rodině Jardy Jágra! Už je to devět měsíců... Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií