Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rozvody a konce vztahů roku 2021: Poklidné i bouřlivé!

/
  • Které páry se v letošním roce rozešly?
    30. prosince 2021 ● 05:00

    Někde to vypadalo, že bez sebe nemohou celý život být, jinde byly hádky a rozchody na denním pořádku. Ať tak či tak, letošního roku skončilo hned několik vztahů známých osobností. Nebyly by to ale celebrity, aby se záhy nepustily do nového citového dobrodružství.

  • 1.

    Martin Pouva (58) a Petra Friedlová (37)

    Tak dlouho se moderátor Televizních novin se svou snoubenkou rozcházeli, až to skoncovali definitivně. Deset let vztahu bylo jako na houpačce. „Přišli jsme společně na to, že se už nemilujeme,“ prozradil Pouva. Sice se rozešli v roce 2020, ale oznámili to až na začátku letošního roku.

  • 2.

    Agáta Hanychová (36)

    Obhájila vítězství z loňského roku a i letos se stala nekorunovanou královnou rozchodů – na kontě má čtyři. Po krátkých známostech se jí rozpadl vztah s truhlářem Adamem (33), expartnerem popálené Týnuš Třešníčkové (26) Ladislavem Biseniusem (44), podnikateli Janem Loskotem a Jiřím Hellerem.

     

  • 3.

    Jana Fabiánová (42) a Dino Bose (42)

    Dcera zpěvačky Nadi Urbánkové (82) dvakrát odložila svatbu a místo třetího pokusu došlo na rozchod. S kytaristou Dinem, Američanem indického původu, se seznámila v Los Angeles, byli spolu necelých pět let, a když se přestěhovali do Česka, láska postupně vyprchala.

     

  • 4.

    Felix Slováček (78) a Lucie Gelemová (38)

    Sedm let je kritických a to se potvrdilo i v případě hudebníka a malířky. V květnu oznámili rozpad vztahu, do kterého zasahovala Felixova manželka Dáda Patrasová (65). „Pomluv, intrik a mnoho zlého stran jeho současné manželky bylo už dost,“ řekla Lucie.

  • 5.

    Monika Absolonová (45) a Tomáš Horna (41)

    Na prvního máje oznámila, že s bývalým hokejistou se rozešla, zpěvačka to nesla velmi těžce a zhubla skoro 18 kilogramů. Roli v rozchodu s otcem jejich synů Tadeáše (6) a Matouše (3) sehrály milionové dluhy Tomáše.

  • 6.

    Michaela Kuklová (53) a Josef Wittner (42)

    Herečka se s podnikatelem již jednou rozešla, jejich vzájemné city však neochladly, a tak se k sobě zase vrátili. Tehdy dokonce Josef požádal Míšu o ruku. Svatba se měla do roka a do dne uskutečnit v létě, ale v červnu mu Míša dala kopačky.

  • 7.

    Jitka Boho (30) a Matěj Liška (44)

    Bývalé Česká Miss se po necelém roce rozpadl vztah s režisérem Matějem Liškou, se kterým plánovala svatbu a další miminko. V červnu všechny plány vzaly za své. Na lásku ale nezanevřela a od podzimu randí s přítelem Tomášem.

  • 8.

    Pavlína Pořízková (56) a Aaron Sorkin (60)

    V dubnu ještě topmodelka českého původu zářila s hollywoodským režisérem na Oscarech, po pár měsících přišel rozchod. Podle Pořízkové jsou prostě odlišní, takže jim to nefungovalo.

  • 9.

    Karel Kašák (33) a Michaela Braunová

    Láska trvající dva a půl roku vzala za své v září kvůli pandemii, kdy spolu trávili víc času než předtím. „Já Míšu pořád strašně moc miluju a doufám, že se k sobě opět vrátíme,“ svěřil se moderátor počasí na Nově.

  • 10.

    Andrea Bezděková (27) a Marek Lambora (26)

    Tajili to, že jsou spolu, i to, že už spolu nejsou. Letos v létě po roce vztah hvězdy Slunečné s Českou Miss 2016 vyprchal. „Někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,“ řekl herec.

  • 11.

    Nikol Švantnerová (29) a Patrik Dressler (31)

    O tom, že s fotbalistou netvoří pár, se šuškalo už několik měsíců, s pravdou ven šla Česká Miss 2015 až v listopadu. A důvodem krachu vztahu po čtyřech a půl letech mohla být vzdálenost, Patrik se přestěhoval kvůli práci do Hodonína, Nikol zůstala v Praze.

  • 12.

    Denisa Pfauserová (32) a Jan Hrdina

    Manželství nevydrželo ani půl roku, v červnu si slíbili lásku až do konce života. Ale už po pár měsících to mezi herečkou a strojním inženýrem začalo skřípat. V prosinci oznámili rozchod.

  • 13.

    Jiří Dvořák (54) a Jitka Randárová (33)

    Herec už nežije s o 21 let mladší přítelkyní Jitkou, se kterou byl skoro devět let „Už není poměrně dlouho, ale je můj blízký přítel, ale partnerka už ne,“ přiznal v prosinci.

  • 14.

    Taťána Kuchařová (33) a Ondřej Brzobohatý (38)

    O tom, že Miss World 2006 a hudebník už netvoří pár, se mluvilo několik měsíců. Ondřej se od Táni odstěhoval do bytu na Malé Straně, kde už mu dělá společnost nová přítelkyně, tanečnice Zuzana Pilná.

  • 15.

    Galerie

    Video: Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

    Video
    Video se připravuje ...

    Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    24 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy