Jiří Krampol je bohužel v Nemocnici Na Františku jako doma, za posledního dva a půl měsíce je zde hospitalizován už potřetí. Po problémech s průduškami se tam léčí se zápalem plic a nutno říci, že jeho stav byl velmi vážný, teď už se zdá, že je jeho uzdravení na dobré cestě, vyhráno prý ale ještě nemá.

„Měl jsem zápal plic, pak jsem měl nějakej srdeční kolaps a ty průdušky, takže jsem měl opravdu namále. Bylo to blbý, tak mě z toho pomalu dostávali. Dech už se mi vrátil, snad velký neštěstí je zažehnaný, ale jsem ještě v nemocnici. Musím se prostě šetřit,“ prozradil pro pořad Showtime s tím, že dlouhé cesty autem na zájezdy zatím nepřipadají v úvahu.

Jeho stav se sice zlepšil, ale úplně dobře mu stále ještě není a není ani jisté, že stráví Vánoce doma. „Sem tam mi ještě dávají kyslík, dneska mě převezli z JIPky,“ prozradil herec na jehož hlase byla stále ještě znát velká únava.

„Mně opravdu bylo strašně, já opravdu myslel, že je to konečná a tady mě vypiplali doslova,“ popsal, jako moc mu bylo zle a zároveň poděkoval lékařům, sestřičkám a dalšímu personálu nemocnice, který se o něj tak skvěle stará.

Video: Krampol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video
Video se připravuje ...

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií