„Třetí sezóna venkovního otužování zahájena,“ hlásila na instagramu moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková, která se otužování věnuje celoročně – když tomu venkovní teploty ještě neodpovídají, tak alespoň doma ve sprše. „Ale to venkovní otužování je o něčem jiném. Druhým rokem ‚suduju‘. Nechci se chvástat, ale myslím, že díky mému instagramu jsou v naší kotlině sudy na dešťovku využívány hojně i v zimě. Tedy alespoň soudě z vašich zpráv a fotek,“ domnívá se.

Křížková, která v roce 2003 získala korunku Miss České republiky ještě pod svým dívčím příjmením Váchová, nyní nadšeně kvituje, že „teplota klesá: aktuálně 12st - oprava, 19.10. už jen 8,5 stupňů“. Na sociálních sítích se snaží svým followerům, kteří by ji chtěli následovat a tužit si v chladné vodě imunitu, předat  všechny potřebné informace.

„Jen připomínám: S rozmyslem! A s přihlédnutím k vašemu zdravotnímu stavu,“ zdůrazňuje manželka jachtaře Davida Křížka (49), jenž si aktuálně odpykává na Borech trest 3,5 roku „natvrdo“, který dostal kvůli úvěrovému podvodu v Metropolitním družstvu.

VIDEO: LESK! Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video
Video se připravuje ...

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná Bára Horáková, Lukáš Červený

Křížková není pochopitelně jedinou celebritou, co mu propadla, kromě ní se v ledové vodě často fotí například Eva Decastelo (43) či Kristýna Frejová (49). Z toho, že se z otužování stala „móda“, si ale těžkou hlavu nedělá. „No a? Není skvělé, že je trendy něco, co je zdraví prospěšné? A že jsou toho plné sociální sítě? Ano! Inspirujte, motivujte! Kde se smočit, s kým se smočit, v čem se smočit!“ radí fanouškům.

A ty své příznivce, co se takhle studené koupele bojí, Křížková vždy alespoň potěší svou fotkou v plavkách. Dává na ní totiž všem na odiv své nekonečně dlouhé nohy, jimž možná vděčí za korunku krásy i úspěšnou modelingovou kariéru. Nemluvě o jejím plochém bříšku, které zcela popírá fakt, že odnosilo dvě děti. S Křížkem mají totiž synka Davídka (9) a dcerku Lolu (4,5).

Fotogalerie
61 fotografií