Helena Houdová přiletěla z Bali do Čech, a jak sama prohlašuje, byl to pro ni velice intenzivní a neskutečně emočně náročný zážitek. „Došlo mi, že žiju v nádherný bublině na Bali. Ta bublina je opravdu krásná, zvlášť z pohledu zvenku. Je velmi láskyplná, dovolující si, plná komunity lidí, kteří jsou probuzený, jsou tu, aby byli součástí změny, transformace, kterou si teď procházíme celosvětově i individuálně. A já jsem z ní musela vystoupit, abych se dostala do Čech, a bylo to hrozně zajímavý,“ líčila pohnutě na svém instagramu, který sleduje 52,5 tisíc lidí. Otázkou je, kolik z nich je stejně naladěno jako Helena, případně kolik jich to bere jako pozoruhodnou sondu za hranice běžného vnímání. Názory Houdové na pandemii jsou totiž pozoruhodné. Podle ní jde totiž málem o jakési spiknutí…

Za ten rok, co po celé zeměkouli zuří koronavirus, který stál život desítky tisíc lidí, prý někdejší vítězka Miss ČR v roce 1999 nosila roušku tak maximálně dvacetkrát, a to ji většinou měla jenom na bradě, jenom tak dvakrát si ji dala i přes nos. Rovněž prý nebylo třeba dodržovat nějaký „social distancing“, tedy dodržování bezpečné vzdálenosti od ostatních, aby se eliminovala možnost přenosu nebezpečného viru covid-19.

„Když jsem seděla na letišti, viděla jsem absolutní manipulaci, uvědomovala jsem si, jak neskutečně je ta temnota kolem nás vidět, ale že ne všichni ji vidí. Na letišti v Amsterodamu, kde jsem čekala na přestup na letadlo do Prahy, jsem jenom plakala, bez masky, tu jsem sundala,“ popisovala vypjaté chvíle.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

„Došlo mi, jak nás záměrně oddělujou, maskama i fyzicky, když musíme stát metr a půl od sebe, oddělení od emocí. Došlo mi, že jsme úmyslně znecitelňováni. Abychom necítili sebe, svoje vlastní potřeby, emoce, vztek, smutek, ale zároveň ani radost nebo základní kompasy, třeba lásku, v našem životě,“ štkala se slzami v očích.

„A je to záměrný, protože když jsme propojení s tím, co chceme, nemůžeme být propojení s ostatními lidmi. Je to v nás záměrně udržováno, abychom zůstali v tý necitelnosti, když na nás jde cokoliv temnýho, abych dál mohla falešně věřit tomu, že jsem šťastná. Všechno jsou to nesmysly, oddělování nás, abychom uvěřili, že jsme jeden druhýmu nebezpeční. Já tady jenom pláču, protože to je podstata lidství a života, že jsme bytosti, který cítí,“ vysvětlovala plavovlasá kráska, jež se dočkala souhlasných komentářů a slov podpory.

Až tedy na Pavla Novotného (40), starosty Řeporyjí, syna známého baviče Petra Novotného (73). „Tenhle parodický je super. Nekonečná zábava, škoda, že to není doopravdy, protože to by teprve byla prdel,“ reagoval pobaveně na její emoční výlev.

Fotogalerie
69 fotografií