Půvabná Lucie Křížková, která ještě pod svým rodným příjmením Váchová získala v roce 2003 korunku Miss České republiky, prožívá aktuálně několik posledních dní po boku svého manžela, jachtaře Davida Křížka (48). Tomu se totiž depresivně blíží nástup do výkonu trestu. Zapletl se do finančních machinací, a přestože sportovec tvrdil, že byl kvůli své naivitě do podvodu vmanipulován, verdikt soudu byl drsný: ve vězení si musí odpykat 3,5 roku za podíl na tunelování Metropolitního družstva.

Křížková se snaží být svému muži oporou a pokoušejí se prožít posledních několik dní naplno: a to i přesto, že jachtaře nedávno absolvovaná první dávka očkování proti koronavirové nákaze natolik zmohla, že prospal celý víkend. Jeho krásná choť tak trávila čas především s dětmi – vzhledem k horkému počasí v bazénku na zahradě. „Ahoj léto. Takhle tě zvládneme. Ale zahrada mi hyne. Dešťovka došla. Trochu deště, prosím,“ napsala na instagram sympatická brunetka, kterou si zamilovaly divačky oblíbené relace Sama doma.

VIDEO: LESK! Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video
Video se připravuje ...

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové Bára Horáková, Lukáš Červený

Snímek, kterým dokumentovala své letní radovánky, ji zachytil jenom v červených minikraťáskách a v khaki topíku jenom přes ňadra, takže dokonale vyniklo její svalstvo – místo bříška má totiž onen pověstný „pekáč buchet“, jak ohromeně konstatovali její příznivci. A nejenom oni, slov obdivu se dočkala i od kolegů z umělecké branže. „To břichooo,“ žasla nad fotografií, na níž je Křížková jako antická bohyně vysekaná z mramoru, například spisovatelka Barbara Nesvadbová (46).

Další fanynka se jí ptala, zda za svou perfektní postavu vděčí pravidelnému cvičení (ostatně v době, než se krásná Lucie stala misskou, cvičila závodně sportovní gymnastiku, a jak se říká, tělo má svalovou paměť), anebo vsadila spíše na úpravu jídelníčku. „Makám, se stravou je ho slabší,“ přiznala dvojnásobná maminka syna Davídka (9) a dcery Loly (4). „Ale zatím mi to hřešení prochází,“ dodala potutelně. Takové tělo by jí mohly závidět i ženy a dívky o deset či dvacet let mladší. A určitě jí ho i závidějí!
Fotogalerie
58 fotografií