V manželském páru Lucie Křížková - David Křížek byla dlouhou dobu mediálně známější Lucie. Koneckonců coby bývalá misska a nynější moderátorka pořadu Sama doma je k vidění na televizních obrazovkách docela často, častěji než její manžel, úspěšný jachtař David. Karta se otočila až poté, co na sympatického kudrnáče prasklo, že jej za zpronevěru čeká vězení. Za podíl na tunelování Metropolitního družstva byl odsouzen na 3,5 roku „natvrdo“, a každou chvíli jej čeká nástup do vězení. Stejně jako další známý sportovec, odsouzený kriminálník Tomáš Řepka (47), odpyká si i mnohonásobný mistr republiky v jachtingu David Křížek svůj trest na Borech.

I to je důvod, proč si David užívá každou chvíli po boku své krásné rodiny – kromě půvabné manželky je totiž otcem dvou malých dětí, syna Davídka (9) a dcery Loly (4). Devětačtyřicáté narozeniny si užil právě se svými nejbližšími a oslava s dortem, u níž nechyběly projevy lásky, připomínala skoro rozlučku se svobodou, o kterou teď přijde.

Přestože 3,5 roku se na první pohled nezdá být nijak dlouhou dobou, je potřeba si uvědomit, co všechno se za tu dobu změní: z malé Loly například již bude školačka, z Davídka, jehož zatím baví nejvíce počítačové hry, bude puberťák a místo monitoru bude pokukovat po holkách… Leccos bude zkrátka jinak.

VIDEO: LESK! Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video
Video se připravuje ...

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové Bára Horáková, Lukáš Červený

„Příště kulatiny,“ napsala na sociální síť Křížková a sdílela něžný snímek, na němž jsou všichni členové její rodiny v objetí. Bohužel však právě ty kulatiny oslaví její muž za mřížemi. Přestože je z toho populární moderátorka nepochybně velice nešťastná, nehroutí se - naopak se snaží být Davidovi tou největší oporou. „Budu celou dobu spořit a pak vyrazíme do Afriky na safari, nebo do Ameriky do národních parků. Mít se na co těšit. Vše si vynahradíme,“ plánuje si půvabná brunetka, která pod svým rodným příjmením Váchová v roce 2003 získala korunku krásy. „Milujeme tě,“ vzkázala svému manželovi.

„Děkuji všem za spoustu krásných přání, úžasné dárky a velikou podporu. Bohužel mi také dnes přišlo zamítavé stanovisko soudu k návrhu usnesení o odkladu trestu,“ svěřil se na instagramu Křížek a rozkošný dárek od syna, obrázek jachty jménem Freedom, tedy svoboda, a s blahopřáním „od Dády pro nejlepšího tátu na celém světě“, opentlil depresivním hashtagem „smutné narozeniny“.

„Už mi zbývá něco málo přes 14 dnů. Mým novým domovem bude plzeňský Alcatraz,“ posteskl si David, jenž se dočkal slov podpory jak od fanoušků, tak i od celebrit. „Všechno nejlepší k narozeninám a sílu přeju, Davide… Zvládl si horší nečasy i bouře!!!“ napsal mu třeba herec Aleš Háma (48).

Fotogalerie
79 fotografií