Chtěla si prožít bolest z odchodu manžela do uměleckého nebe v ústraní a potřebovala klid. S dvouletým výročím Karlovy smrti se začíná se objevovat mezi lidmi.

Ivana už se zúčastnila předpremiéry a premiéry dokumentu Karel, který mapuje poslední měsíce Gottova života, zavítala také na veletrh Svět knihy, kde pro změnu mluvila o manželově autobiografickém bestselleru Má cesta za štěstím. A už teď má v kalendáři zaneseny termíny dalších akcí!

„Určitě chci pečovat o odkaz zesnulého manžela se stejnou láskou, jako jsem až do poslední chvíle pečovala o něj. Karel byl láska mého života a na tom se už nikdy nic nezmění,“ svěřila se vdova v jediném rozhovoru, který poskytla Blesku v rámci vydání Karlovy autobiografie v den jeho nedožitých 82. narozenin.

Ve čtvrtek 28. října by měla u příležitosti výročí vzniku republiky převzít in memoriam pro svého muže Řád bílého lva, který mu slíbil udělit prezident Miloš Zeman (77). A 19. listopadu se pak zúčastní předávání Českých slavíků za rok 2021.

V rámci tohoto galavečera má převzít speciální ocenění pro Karla udělované opět in memoriam. Jako nežijící umělec už letos Gott o Slavíka soutěžit nemůže, ale přece jen se jednoho ocenění dočká.

„Mohu potvrdit, že pro uctění památky tohoto hudebního velikána něco připravujeme. Bude se jednat o určitou cenu, více však diváci uvidí až v přímém přenosu v televizi Nova,“ naznačil nový majitel soutěže Karel Janeček (48).

VIDEO: Dcera Karla Gotta (†80) Lucie (33): Drsná slova na adresu sestry Dominiky (48)! 

Video
Video se připravuje ...

Dcera Karla Gotta (†80) Lucie (33): Drsná slova na adresu sestry Dominiky (48)! David Turek

Fotogalerie
137 fotografií