„Dnešní den je tím dnem, který může být jen jednou za čas, protože, kdyby byl častěji, tak to nepřežije nikdo...,“ začala na úvod herečka s popisem svého nepříliš klidného konce týdne. „Pátek naplánovanej na moře zážitků se začne bortit hned probuzením Jasmínky a větou: "Mami, mě škrábe v krčku". Takže: škrtám školku, festival pro děti, sraz s kamarádkou a jdu vařit čaj. Nevadí, hlavně ať je v pořádku a nějak se s tím popereme,“ neztrácela optimismus herečka a maminka dvou roztomilých dcer Jasmínky (4) a Jovanky (1).

Odhodlaná obstarat své potomky, psa i domácnost, vyrazila vstříc řešit vše potřebné. To se ale velmi brzy začalo komplikovat... „Takže: nakoupit, uvařit, chlácholit, lékárna, vyvenčit Františku a zabavit malého démona, který po ségře prostě jde... Vezmu pytel s odpadky, který se v tu chvíli protrhne a veškerý obsah je po celé kuchyni.....pes se snaží sežrat zbytky, Jovanka si hraje na Popelku, Jasmínka řve, že je jí špatně a já začínám mít tik v oku. Po prvotním zaškobrtnutí to vypadá celkem harmonicky, ovšem do chvíle než se vzhledem k spící Jasmíně rozhodnu hodit kamarádovi klíče z balkónu...,“ popisuje dál půvabná herečka.

„Házím je tak deset let a nikdy nic, až dneska. Ladně i s mojí házecí chňapkou přistávají na parapetu o tři patra níž... Sousedi jsou pracující lidé, muž v práci, náhradní klíče v nedohlednu a pes, který se tak za dvě hodiny určitě počůrá... Jo, oko už má pravidelný tik. Jasmínka pláče, že už se nikdy nedostaneme ven:-),“ přiznala se k nepříliš šikovnému manévru, který celý den moc neodlehčil. Jako správná žena činu ale našla řešení i v tak svízelné situaci. „Nechávám botu ve dveřích, dítě s pohádkou v posteli - páč teplota a zlatá sousedka s otevřenýma dveřma hlídá kdyby cokoliv... Nosítko, dítě, psa a letím venčit alespoň před barák... A pak už jsme jen pekly, vařily, dělaly bordel a zase ho uklízely a smály se tomu, jak si to umíme udělat bezvadný a jednoduchý :-),“ zakončila herečka happy endem úsměvný příběh, který povzbudí nejednu zaneprázdněnou maminky malých dětí.

VIDEO: Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka

Video
Video se připravuje ...

Depp oznámil návrat do Česka! A Křížkův vzkaz z vězení pro syna školáka Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií